fbpx

USTVARIMO SRČNE UTRINKE SKUPAJ

Vsaka zgodba si zasluži bit zabeležena. Za vedno.

DOBRODOŠLI NA MOJI STRANI

V vsakemu izmed nas se skriva srčnost, ki jo želim prenesti na fotografije in jo ohraniti v vaših spominih še mnogo let. Enkratnost nasmeha in določenega trenutka, ki še prehitro postane del preteklosti. Spomini lahko zbledijo, medtem ko fotografije za vedno ostanejo del vaše zgodbe. Oglejte si moje dosedanje projekte in preberite več o mojem delu.

izberite svoj utrinek

Sprašujeta se, kdo bo vajino poroko najbolje ujel v objektiv, s kom se bosta ujela in družila na najlepši dan. Spoznajmo se in presodita, ali je moja energija tista prava. Če so vaju moje fotografije prepričale potem se že veselim vašega povpraševanja. 

Družinska fotografiranja so prisrčna. Naj ulovim tiste iskrene poglede, objeme in nežne poljube. Prikupen par ali velika družinica s hišnim ljubljenčkom, naj bo zabavno. Vesela bom vašega povpraševanja.

Nosečniška fotografiranja so res utrinek, katerega je vredno zabeležiti. Po navadi se odločimo za fotografiranje v 8. mesecu nosečnosti, v kolikor bi želeli prej pa seveda ni problema. Na voljo je tudi izposoja nosečniških oblek iz moje garderobe, v katerih boste zares poudarili trebušček in zasijali. Vesela bom vašega povpraševanja.

Projekt Čudovita nosečka je novost v letu 2020, kjer poleg fotografiranja prejmete še profesionalno ličenje in snemanje dogodka. Družimo se dve uri v naravi, kjer ustvarimo srčne nosečniške fotografije. Več o projektu si preberite v zavihku Ponudba 2020.

Studio Srčni utrinki se nahaja na Goriškem koncu, natančneje 10 km iz Nove Gorice v vasi Ozeljan. Na voljo imam kar tri različne scene, kjer se bodo vaši malčki še kako zabavali. Letos novo v ponudbi Donut smash ob rojstnem dnevu vašega malčka !
14.11. – 19.12. potekajo praznična fotografiranja

Komercialna fotografiranja zajemajo fotografiranje dogodkov (rojstni dnevi, obletnice, poslovne zabave, krst), ambienta (poslovne stavbe, apartmaji, turistične kmetije, tovarne) in produktov (postopek izdelave ter končni izgled izdelka). 

ISKRENO IN LJUBEČE

Srčna nosečka

9 mesecev čakate, da boste končno zazrli svojemu otroku v oči in ga poljubili. Kaj pa te občutki, ki jih doživljate v tem času. Trebušček raste, pričakovanja so vse večja.
Ali ne bi bilo čudovito, ko bi čez nekaj let malemu srčku pokazali fotografije svojega trebuščka in sreče, ki ste jo takrat doživljali, ko je še brcal v vašem trebuščku?
Izbirate lahko med več različnimi fotografiranji, v moji garderobi pa si lahko pogledate kar 10 oblek, ki jih imam na izposojo.

PRISTNO – SRČNO – SPROŠČENO

Razmišljate o zaroki ? Kako jo presenetiti ?
Fotografirati zaroko je tako prisrčno in čustveno, škoda bi bilo, da takega trenutka ne ujameta na fotografije. Ponujam vam pomoč pri svetovanju, izboru lokacije, podam napotke, prinesem rekvizite, skratka poskrbim, da bo ta dan res poseben za vaju. Vesela bom vašega sporočila ali klica.

Pravkar zaročena ? Čestitam !
Sta v iskanju poročnega fotografa, ki bo v vajin dan ponesel obilo smeha in srčnosti ? Ljudje so v moji družbi sproščeni, rada se zabavam in ujamem vajine nasmehe. Solze sreče, objemi, poljubi, vse skupaj naj se prelije v čudovito poročno zgodbo in naj fotografije ohranijo te trenutke za vedno. Vsakemu paru pripravim ponudbo gleda na želje in potek poročnega dne. Prepričana sem, da bi se super razumeli, zato pošljita povpraševanje in se mi prepustita pred objektivom. Pripravila sem vama več različnih ponudb, od zaročnih do poročnih. Naj slike govorijo vašo zgodbo, naj slike pustijo pečat.

Moja ponudba le za vaju

Vaju zanima več informacij o mojih paketkih ?

Sprejemam že prve rezervacije za leto 2021 in komaj čakam tudi vajina vprašanja. 
Prepričana sem, da lahko najdemo skupno pot nepozabnega doživetja.

Zakaj sem drugačna

Dunja Košuta, mlada in vedno nasmejana diplomirana fotografinja, ki želi v vas prebuditi toplino in srčnost.

Ustvarimo skupaj čudovito zgodbo. To so moji in vaši utrinki, neponovljivi in nepozabni.

Moje fotografije so toplih tonov, v njih prevladujejo rumeni, oranžni in rjavi odtenki. Na splošno obožujem barve, barve so tiste, ki popestrijo življenje in tudi fotografije. Kakšen bi pa bil svet brez barv ? S takimi odtenki še bolj poudarim čutnost, iskrenost, dobrosrčnost in nežnost oseb na fotografijah. So tudi vam pri srcu taki toni ? Hvaležna sem, da lahko v objektiv ujamem vaše trenutke sreče, objeme in poljube. Naj vam moje fotografije popestrijo bele stene in jih napolnijo z ljubeznijo vaše družine. Naj pristni nasmehi in poljubi na vajinem poročnem dnevu zapolnijo poročni album z novo energijo. Naj objem vaših najmlajših in partnerja ostane zabeležen v trenutku časa. Sproščenost pred kamero je tista, ki ustvari čarobnost trenutka, čarobnost fotografije. Želim si novih poznanstev, novih dogodivščin in novih utrinkov.

Fotografiranje novorojenčka z družinico

V studiu pripravim eno ali dve sceni, kjer najprej naredimo slikanje novorojenčka v košarici, potem pa še slikanje z družino v toplem objemu.

DKN_5819

Sladkanje s krofi / tortico ob rojstnem dnevu

V studiu pripravim dve sceni, kjer fotografiram malega slavljenca, ko se sladka s krofi ali tortico. Nato naredimo še družinske fotografije na beli podlagi.

Nosečniško fotografiranje

Na voljo tudi izposoja nosečniških oblek, slikanje poteka na dveh scenah lahko samostojno ali pa z vašim partnerjem.

Družinsko studijsko fotografiranje

Najprej fotografiram otroke na stolčkih, blazinah, pripravim unikatno sceno le za vas. Nato pa naredimo še nekaj fotografij vseh članov skupaj.

Sledite mi tudi na Facebook in Instagram profilu. Bodite na tekočem in ne spreglejte aktualnih ponudb ! 

Podarite darilni bon vašim najdražjim

Darilni bon je čudovito darilo za vaše sorodnike, sodelavce ali prijatelje. Na voljo imam bone za družinska in nosečniška fotografiranja, bone v vrednosti 50€ in 100€ ter bone za poročno fotografiranje po dogovoru. Ob nakupu 2 bonov prejmete popust. Razveselite jih na drugačen način.


Dunja Košuta, dipl. obl. vizual. kom., fotografinja
Slovenija, Nova Gorica
Kontakt: info@dunjakosuta.si