USTVARIMO SRČNE UTRINKE SKUPAJ

Vsaka zgodba si zasluži bit zabeležena. Za vedno.

V vsakemu izmed nas se skriva srčnost, ki jo želim prenesti na fotografije in jo ohraniti v vaših spominih še mnogo let. Enkratnost nasmeha in določenega trenutka, ki še prehitro postane del preteklosti. Spomini lahko zbledijo, medtem ko fotografije za vedno ostanejo del vaše zgodbe.

To so moji in vaši utrinki, neponovljivi in nepozabni.

iskreno in ljubeče

Sem Dunja Košuta, mlada in vedno nasmejana fotografinja, ki želi v vaših spominih ohraniti igrivost in srčnost. Hvaležna sem, da lahko v objektiv ujamem vaše trenutke sreče. Naj vam moje fotografije popestrijo bele stene in jih napolnijo z ljubeznijo vaše družine. Naj pristni nasmehi in poljubi na vajinem poročnem dnevu zapolnijo poročni album z novo energijo. Naj objem vaših najmlajših in partnerja ostane zabeležen v trenutku časa. Sproščenost pred kamero je tista, ki ustvari čarobnost trenutka, čarobnost fotografije. Želim si novih poznanstev, novih dogodivščin in novih utrinkov. Ko skupaj ustvarjamo tudi rastemo in se polnimo z novo energijo. 

izberite svoj utrinek

Sprašujeta se, kdo bo vajino poroko najbolje ujel v objektiv, s kom se bosta ujela in družila na najlepši dan. Spoznajmo se in presodita, ali je moja energija tista prava. Če so vaju moje fotografije prepričale potem se že veselim vašega povpraševanja. 

Družinska fotografiranja so prisrčna. Majhne nogice ali velik trebušček. Naj ulovim tiste iskrene poglede in nežne poljube. Prikupen par ali velika družinica s hišnim ljubljenčkom, naj bo zabavno. Vesela bom vašega povpraševanja.

Portretna fotografiranja posameznikov v naravi, studiu ali v nekem delovnem okolju. Razmišljate o fotografiranju vaših hobijev na primer športnih ali glasbenih? Po drugi strani pa tudi portreti neke skupine ljudi, ki so bodisi zaposleni v enem podjetju. Pošljite mi povpraševanje z vašimi željami.

Fotografiranje kulturnih dogodkov, prireditev, zasebnih zabav, rojstnih dnevov, skupinskih srečanj, krsta in obhajila. Zabavajmo se skupaj! Presenetite vaše najbližje, saj so fotografije enkratnega dogodka zelo lepo darilo.

Tako turistične nastanitve kakor poslovni objekti potrebujejo dobro predstavitev svojih prostorov skozi fotografije. Dan danes ljudje kupujemo z očmi in profesionalne fotografije pripomorejo k hitrejšim odločitvam. Imate apartma, turistično kmetijo, pisarno, poslovni objekt, torej spletno stran, ki potrebuje osvežitev ? Spoznajmo se.

Ste samostojni podjetnik, oblikovalec ali pa imate podjetje s svojimi unikatnimi izdelki, proizvodnjo? Ste razmišljali o fotografiranju postopka izdelave produkta od začetka do konca ali pa le končni izdelek fotografiran v studiu? Privlačne fotografije privabijo veliko več potencialnih kupcev. Sodelovala sem s svetovno znanim podjetjem Sokovi Smodin, lokalnimi obrtniki kot so Pražarna Kerinba, izdelovanje vrvi Snovtex, modnimi oblikovalci in tako dalje. Boste vi naslednji?

Pravkar zaročena? Čestitam !

Sta v iskanju poročnega fotografa, ki bo v vajin dan ponesel obilo smeha in srčnosti? Ljudje so v moji družbi sproščeni, rada se zabavam in ujamem vajine nasmehe. Solze sreče, objemi, poljubi, vse skupaj naj se prelije v čudovito poročno zgodbo in naj fotografije ohranijo te trenutke za vedno.

PRISTNO – SRČNO – SPROŠČENO

Pripravila sem vama kar 3 srčne paketke in sicer:
UTRINEK – SRČNOST – LJUBEZNIVOST
Vsakemu paru pripravim ponudbo gleda na želje in potek poroke. Prepričana sem, da bi se super razumeli, zato pošljita povpraševanje in se mi prepustita pred objektivom.

Moja ponudba

Vas zanima še več informacij o poročnem fotografiranju ? 

Se poročita letos in sta še vedno v iskanju fotografa? Izkoristita 10% POPUST na moje poročne pakete do konca septembra !
Sprejemam že prve rezervacije za leto 2021 in komaj čakam tudi vajina vprašanja.

SRČNA NOSEČKA

9 mesecev čakate, da boste končno zazrli svojemu otroku v oči in ga poljubili. Kaj pa te občutki, ki jih doživljate v tem času. Trebušček raste, pričakovanja so vse večja.
Ali ne bi bilo čudovito, ko bi čez nekaj let malemu srčku pokazali fotografije svojega trebuščka in sreče, ki ste jo takrat doživljali, ko je še brcal v vašem trebuščku?

ZAKAJ SEM DRUGAČNA

Moje fotografije so toplih tonov, v njih prevladujejo rumeni, oranžni in rjavi odtenki. Na splošno obožujem barve, barve so tiste, ki popestrijo življenje in tudi fotografije. S takimi odtenki še bolj poudarim čutnost, iskrenost, dobrosrčnost in nežnost oseb na fotografijah. So tudi vam pri srcu taki toni?

Novo v ponudbi 2020

Sledite mi tudi na Facebook in Instagram profilu. Bodite na tekočem in ne spreglejte aktualnih ponudb ! 

Nekdo od vaših bližnjih praznuje ali pa si že dolgo želi fotografiranja in si tega žal ne more privoščiti ? Lepo darilo je darilni bon za fotografiranje v naravi s katerim boste nekomu podarili nasmeh na obraz. Ponujam štiri različne darilne bone in sicer za družinsko ter nosečniško fotografiranje, bon v vrednosti 50€ ali 100€.