USTVARIMO SRČNE UTRINKE SKUPAJ

Vsaka zgodba si zasluži bit zabeležena. Za vedno.

V vsakemu izmed nas se skriva srčnost, ki jo želim prenesti na fotografije in jo ohraniti v vaših spominih še mnogo let. Enkratnost nasmeha in določenega trenutka, ki še prehitro postane del preteklosti. Spomini lahko zbledijo, medtem ko fotografije za vedno ostanejo del vaše zgodbe.

To so moji in vaši utrinki, neponovljivi in nepozabni.


iskreno in ljubeče

Sem Dunja Košuta, mlada in vedno nasmejana fotografinja, ki želi v vaših spominih ohraniti igrivost in srčnost. Hvaležna sem, da lahko v objektiv ujamem vaše trenutke sreče. Naj vam moje fotografije popestrijo bele stene in jih napolnijo z ljubeznijo vaše družine. Naj pristni nasmehi in poljubi na vajinem poročnem dnevu zapolnijo poročni album z novo energijo. Naj objem vaših najmlajših in partnerja ostane zabeležen v trenutku časa. Sproščenost pred kamero je tista, ki ustvari čarobnost trenutka, čarobnost fotografije. Želim si novih poznanstev, novih dogodivščin in novih utrinkov. Ko skupaj ustvarjamo tudi rastemo in se polnimo z novo energijo. 

ZAKAJ SEM DRUGAČNA

Moje fotografije so toplih tonov, v njih prevladujejo rumeni, oranžni in rjavi odtenki. Na splošno obožujem barve, barve so tiste, ki popestrijo življenje in tudi fotografije. S takimi odtenki še bolj poudarim čutnost, iskrenost, dobrosrčnost in nežnost oseb na fotografijah.

izberite svoj utrinek

Sprašujeta se, kdo bo vajino poroko najbolje ujel v objektiv, s kom se bosta ujela in družila na najlepši dan. Spoznajmo se in presodita, ali je moja energija tista prava. Če so vaju moje fotografije prepričale potem se že veselim vašega povpraševanja. 

Družinska fotografiranja so prisrčna. Majhne nogice ali velik trebušček. Naj ulovim tiste iskrene poglede in nežne poljube. Prikupen par ali velika družinica s hišnim ljubljenčkom, naj bo zabavno. Vesela bom vašega povpraševanja.

Portretna fotografiranja posameznikov v naravi, studiu ali v nekem delovnem okolju. Razmišljate o fotografiranju vaših hobijev na primer športnih ali glasbenih? Po drugi strani pa tudi portreti neke skupine ljudi, ki so bodisi zaposleni v enem podjetju. Pošljite mi povpraševanje z vašimi željami.

Poleg omenjenih fotografiranj si želim še več sodelovanja s podjetji, ki prodajajo razne izdelke ali pa si želijo fotografij postopka izdelave le teh. Sodelovala sem s svetovno znanim podjetjem Sokovi Smodin, lokalnimi obrtniki kot so Pražarna Kerinba, izdelovanje vrvi Snovtex, modnimi oblikovalci in tako naprej. 
Fotografiranje kulturnih dogodkov, prireditev, zasebnih zabav, srečanj, krsta in obhajila.

TRENUTNO V MADRIDU
za nekaj tednov

  • 00Dni

10 %  POPUST

NA REZERVACIJO
POROČNEGA PAKETA
LJUBEZNIVOST

~ popust velja za rezervacije do 31.1.2020 ~

Moja ponudba

Vas zanima več informacij o fotografiranju?

Sledite mi tudi na Facebook in Instagram profilu. Bodite na tekočem in ne spreglejte aktualnih ponudb ! 

Zgodbe. Vsak ima svojo zgodbo in spomine. Vsak si zgodbo zapomni na svoj način.
Moj način je skozi fotografije. Fotografije lepih pokrajin, lepih stavb, dobre hrane,
zanimivih ulic, skratka, moj pogled na svet skozi fotografijo. 

POKUKAJTE V MOJE KRATKE BLOGE

BALKAN ROAD TRIP

~ Od Slovenije do Hrvaške, Črne gore in Bosne ~
10 dni / 8 mest / 4 prijatelji
Junij 2019

POTUJMO SKUPAJ! STE ZA?

Trenutno živim na Goriškem koncu Slovenije, ampak videti druge kraje in lepote sveta je nekaj čudovitega. Potovanja resnično obožujem! V sebi čutim strast do fotografije in raziskovanja. Ste razmišljali o fotografiranju v tujini? Bi s seboj želeli vzeti fotografa, ki bi ujel utrinke vajinega dne?