fbpx

Vsaka zgodba si zasluži bit zabeležena. Za vedno.

USTVARIMO SRČNE UTRINKE SKUPAJ

V vsakemu izmed nas se skriva srčnost, ki jo želim prenesti na fotografije in jo ohraniti v vaših spominih še mnogo let. Enkratnost nasmeha in določenega trenutka, ki še prehitro postane del preteklosti. Spomini lahko zbledijo, medtem ko fotografije za vedno ostanejo del vaše zgodbe. Oglejte si moje dosedanje projekte in preberite več o mojem delu.

izberite svoj utrinek

Sprašujeta se, kdo bo vajino poroko najbolje ujel v objektiv, s kom se bosta ujela in družila na najlepši dan. Na izbiro imata 3 osnovne pakete poročnega fotografiranja po celotni Sloveniji. Spoznajmo se in presodita, ali je moja energija tista prava. Če so vaju moje fotografije prepričale potem se že veselim vajinega povpraševanja. 

Družinska fotografiranja so prisrčna. Naj ulovim tiste iskrene poglede, objeme in nežne poljube. Prikupen par ali velika družinica s hišnim ljubljenčkom, naj bo zabavno! Vesela sem, ko se na slikanja odpravim kar na vaš vrt ali pa da skupaj izberemo lepo lokacijo.

Nosečniška fotografiranja so res utrinek, katerega je vredno zabeležiti. Po navadi se odločimo za fotografiranje v 8. mesecu nosečnosti, lahko tudi prej v kolikor bi želeli. Na voljo je izposoja nosečniških oblek iz moje garderobe, v katerih boste zares poudarili trebušček in zasijali.

Projekt ”Čudovita nosečka” je novost v letu 2020, kjer prejmete profesionalno ličenje. fotografiranje in snemanje. Družimo se nekje 2 uri v naravi, kjer ustvarjamo nepozabne nosečniške trenutke. Res je super izkušnja, več o njej pa si preberite v nadaljevanju.

Studio Srčni utrinki se nahaja na Goriškem koncu, natančneje 10 km iz Nove Gorice v vasi Ozeljan. Na voljo imam kar tri različne scene, kjer se bodo vaši malčki še kako zabavali. Letos novo v ponudbi DONUT in CAKE SMASH sladkanje ob rojstnem dnevu vašega malčka !

Dunja Košuta, vedno nasmejana fotografinja, ki želi v vas prebuditi toplino in srčnost.

Sem fotografinja iz Goriškega konca, ki s svojim naglasom, energičnostjo in super energijo sprosti vsakega, ki se pred objektiv postavi prvič in lahko trdim, da boste od mene odšli zares veseli. Moje fotografije so toplih tonov, v njih prevladujejo rumeni, oranžni, roza in rjavi odtenki. Na splošno obožujem barve, barve so tiste, ki popestrijo življenje in tudi fotografije. Kakšen bi bil svet brez barv ? S takimi odtenki še bolj poudarim čutnost, iskrenost, dobrosrčnost in nežnost oseb na fotografijah. So tudi vam pri srcu taki toni ? Hvaležna sem, da lahko v objektiv ujamem vaše trenutke sreče, objeme in poljube. Naj vam moje fotografije popestrijo bele stene in jih napolnijo z ljubeznijo vaše družine. Naj pristni nasmehi in poljubi na vajinem poročnem dnevu zapolnijo poročni album z novo energijo. Naj objem vaših najmlajših in partnerja ostane zabeležen v trenutku časa. Sproščenost pred kamero je tista, ki ustvari čarobnost trenutka, čarobnost fotografije. Želim si novih poznanstev, novih dogodivščin in novih utrinkov. Torej, kdaj se spoznamo ? 
Več o meni preberite 
TUKAJ.

Družinsko fotografiranje v naravi kot prelepa izkušnja za vse člane.

  • pomagam vam pri izboru lokacije
  • obiskujemo kraje vse od Goriških Brd, Gorice, Bovca, Pirana, Ljubljane in dlje
  • svetujem pri oblačilih, da boste kot družinica usklajeni
  • fotografiramo se v večernih urah, pred sončnim zahodom
  • družimo se nekje 1 uro, da otroci ne izgubijo motivacije in se zabavajo
  • po končanem slikanju odidete z nasmehom in željo, da se ponovno srečamo

MNENJE DRUŽINE: ”Že cel dan gledamo slike in res so čudovite. Sej nimam niti besed kako te prehvalit. Res se ti vsi trije oziroma štirje zahvaljujemo za doživetje in čudovite fotografije. Komaj čakam na naše naslednje srečanje v januarju ali februarju. Lepo se imej in bodi še naprej tako ustvarjalna, prijetna in energična oseba kot si.”

Srčna nosečka.

Devet mesecev čakate, da boste končno zazrli svojemu otroku v oči in ga poljubili. Kaj pa te občutki, ki jih doživljate v tem času. Trebušček raste, pričakovanja so vse večja. Ali ne bi bilo čudovito, ko bi čez nekaj let malemu srčku pokazali fotografije svojega trebuščka in sreče, ki ste jo takrat doživljali, ko je še brcal v vašem trebuščku? Izbirate lahko med več različnimi fotografiranji, v moji garderobi pa si lahko pogledate kar 12 OBLEK, ki jih imam na izposojo.
MNENJE NOSEČKE DIANE: ”Prijetna, pozitivna energija nas je obdajala ves čas druženja. Ob mladi fotografinji smo se počutili sproščeno. Videti in čutiti je, da to dela z vsem srcem. Profesionalnost in strokovnost sta lastnosti, s katerima se lahko pohvali. Fotografije, ki sva jih prejela pa so neverjetne, nad vsemi pričakovanji. To je bilo naše prvo sodelovanje, vsekakor pa ne zadnje.”

RAZMIŠLJATE O ZAROKI NAJDRAŽJE ?

Fotografirati zaroko je tako prisrčno in čustveno, škoda bi bilo, da takega trenutka ne ujameta na fotografije. Dragi fantje, ponujam vam pomoč pri svetovanju, izboru lokacije, podam napotke, prinesem rekvizite, skratka poskrbim, da bo ta dan res poseben za vaju. Vesela bom vašega sporočila ali klica. Verjamem, da bo vaša draga še toliko bolj srečna, ko bosta imela ohranjene trenutke v albumu. 

STA V ISKANJU POROČNEGA FOTOGRAFA?

Sta v iskanju poročnega fotografa, ki bo v vajin dan ponesel obilo smeha in srčnosti ? Ljudje so v moji družbi sproščeni, rada se zabavam in ujamem vajine nasmehe. Solze sreče, objemi, poljubi, vse skupaj naj se prelije v čudovito poročno zgodbo in naj fotografije ohranijo te trenutke za vedno. Vsakemu paru pripravim ponudbo gleda na želje in potek poročnega dne. Prepričana sem, da bi se super razumeli, zato pošljita povpraševanje in se mi prepustita pred objektivom. Pripravila sem vama več različnih ponudb, od zaročnih do poročnih. Naj slike govorijo vašo zgodbo, naj slike pustijo pečat.

Sprejemam že prve rezervacije za leto 2022 in komaj čakam tudi vajina vprašanja. Prepričana sem, da lahko najdemo skupno pot nepozabnega doživetja.

MNENJE NEVESTE ALME: ”Kje naj začnem 😉 simpatična, prijazna, komunikativna… in še bi lahko naštevala. Predvsem pa oseba ki uživa v svojem delu kar se vidi na fotografijah. Hvala, ker si bila prisotna na najinem najlepšem dnevu in poskrbela, da bo najina poroka za vedno ostalo na fotografijah. Imaš stalne stranke z najine strani. Pripravi fotoaparat!”

DKS_3768

Cake smash rojstnodnevno slikanje

V studiu pripravim dve sceni, kjer fotografiram malega slavljenca, ko se sladka s krofi ali tortico. Nato naredimo še družinske fotografije na beli podlagi.

Družinsko studijsko slikanje

Najprej fotografiram otroke na stolčkih, blazinah, pripravim unikatno sceno le za vas. Nato pa naredimo še nekaj fotografij vseh članov skupaj.

Novorojenček z družinico

V studiu pripravim eno ali dve sceni, kjer najprej naredimo slikanje novorojenčka v košarici, potem pa še slikanje z družino v toplem objemu.

Nosečniško slikanje s partnerjem

Na voljo tudi izposoja nosečniških oblek, slikanje poteka na eni ali dveh scenah, lahko samostojno ali z vašim dragim.

Sledite mi tudi na Facebook in Instagram profilu. Bodite na tekočem in ne spreglejte aktualnih ponudb ! 


Dunja Košuta, dipl. obl. vizual. kom., fotografinja
Slovenija, Nova Gorica
Kontakt: info@dunjakosuta.si