fbpx
  • NOSEČNICE
  • DRUŽINE
  • POROKE
  • PARI IN ZAROKE
  • STUDIO
  • PORTRETI

Srčne poroke in izbrani trenutki

Izvolite si ogledati moje poročne galerije z najlepšimi utrinki izpostavljenih dosedanjih porok. Od kratkih do celodnevnih, od zelo dinamičnih do preprostih, vsaka pa je vedno unikatna in nepozabna. Vsaka je nosila svoj pečat in ni lepšega, kot ujeti poročni dan v objektiv. Preberite si mnenja dosedanjih strank, ki so se mi že zaupali svoje nasmehe in zgodbe. Prav tako lahko v zavihku poročna ponudba pokukate, katere paketke sem pripravila za vas. Vsakemu paru se posvetim in pripravim ponudbo po njihovih željah. Vesela bom vašega zanimanja in povpraševanja. Ostanite srčni !

MARJETKA IN MATEVŽ - Ajdovščina, september 2020

Hvala! Bili smo zelo zelo zadovoljeni s tvojim poročnim fotografiranjem in fotografijami, priporočam!

ALMA IN AMIL - Ljubljana, avgust 2020

Kje naj začnem. Simpatična, prijazna, komunikativna in še bi lahko naštevala. Predvsem pa oseba, ki uživa v svojem delu, kar se vidi na fotografijah. Hvala, ker si bila prisotna na najinem najlepšem dnevu in poskrbela, da bo najina poroka za vedno ostalo na fotografijah. Imaš stalne stranke z najine strani, pripravi fotoaparat.

NINA IN ERVIN - Otlica, september 2020

Draga Dunja! Najlepša hvala, ker si bila v soboto del najine poroke. Hvala za srčnost, preprostost, prijaznost in definitivno hvala za čudovite slike. Priporočam vsem!!

KATARINA IN TADEJ - Izola, maj 2019

Hvala še enkrat za vse, za najin najsrečnejši dan v življenju. Oba sta bila vrhunska, takoj sem se odločila zate Dunja, da boš ti tista deklina, ki naju boš fotografirala. Si mlada punca, energična, ambiciozna, pozitivna, nasmejana, polna znanja, .... in še in še bi lahko naštevala. Hvala za vse!! In res še veliko uspehov v življenju ti želiva. Dunjo iskreno priporočam še ostalim!!! Hvala, ker si.

Studijsko fotografiranje

na voljo imate kar 3 različne scene, studio pa se nahaja na lokaciji Ozeljan 127, Nova Gorica


Dunja Košuta, dipl. obl. vizual. kom., fotografinja
Slovenija, Nova Gorica
Kontakt: info@dunjakosuta.si