fbpx

DUNJA KOŠUTA

Zakaj bi bili resni, ko pa je življenje polno barv in srčnosti? Smejmo se in drug drugemu polepšajmo dan.

Fotoaparat me spremlja že od malega, zato sem se vpisala na srednjo likovno gimnazijo v Novi Gorici in dalje na Akademijo za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani. Leta 2019 sem zaključila študij fotografije in dobila naziv ”Dipl. oblikovalka vizualnih komunikacij” smeri fotografijaRada sem v stiku z ljudmi, odkrivam nove stvari in dogodivščine, potujem ter iščem pravo kompozicijo v vsaki narejeni fotografiji. Sem zelo energična in željna novega znanja, predvsem pa organizirana. Pravijo, da je prav moja energija tista, ob kateri se iskrivo smejete in sprostite. Menim, da je to res moje poslanstvo in vesela sem, da lahko skozi svoj objektiv ulovim trenutke za vas. 
Odprta sem za različna sodelovanja saj menim, da je povezovanje ključnega pomena do skupnega uspeha.

IZOBRAŽEVANJA:

  • Španija, Madrid – 2 meseca dela kot asistentka pri španskem fotografu M. Merino
  • Slovenija, Ljubljana – delavnica studijske portretne fotografije (mentorji: Urška Golob, Damjan Dimic, Mateja Pozeb)

Kaj si o meni mislijo drugi

Preberite si tudi nekaj res lepih komentarjev na moje delo. Ni besed, ki bi opisale občutek ob branju pohval in zadovoljstvu mojih dosedanjih strank. Kako lepo je sodelovati z ljudmi, ki cenijo delo oblikovalca in fotografa. Delo, ki ne poteka samo v času našega druženja ampak večinoma v post produkciji na računalniku, kjer se poigravam z barvami. Še bolj kot vse pa me vedno preseneti odziv otrok, ki me objamejo, dajo ljubčka in se mi usedejo v naročje. Nepopisno. Hvala vam! Hvala za zaupanje in srčnost.

Kje naj začnem;) simpatična, prijazna,komunikativna....in še bi lahko naštevala. Predvsem pa oseba ki uživa v svojem delu kar se vidi na fotografijah. Hvala, ker si bila prisotna na najinem najlepšem dnevu in poskrbela da bo najina poroka za vedno ostalo na fotografijah. Imaš stalne stranke z najine strani.. pripravi fotoaparat 😀
Z izborom v projekt Čudovita nosečka se mi je uresničila želja po nosečniškem fotografiranju. Moj trebušček je rastel in z njim moja neučakanost a tudi skrbi, kako se bo slikat s profesionalci. A ko smo se na izbrani datum dobili z Dunjo, Karin in Kristianom, so moje skrbi takoj izpuhtele, saj so zelo sproščena in mlada ekipa. Tako je samo fotografiranje potekalo v zelo zabavnem okolju in nasmeški so se kar sami risali na obraz. Iskrena hvala vsem trem za prelep spomin na mojo nosečnost.
Priporocam, topla in srcna oseba, res smo se nasmejali. 🙂 In slike..cudovite, spontane, ujete v trenutku 🙂
Lep jesenski popoldan smo preživeli v naravi z Dunjo. Prijetna, pozitivna energija nas je obdajala ves čas druženja. Ob mladi fotografinji smo se počutili sproščeno. Videti in čutiti je, da to dela z vsem srcem. Profesionalnost in strokovnost sta lastnosti, s katerima se lahko pohvali. Fotografije, ki sva jih prejela pa so neverjetne, nad vsemi pričakovanji. To je bilo naše prvo sodelovanje, vsekakor pa ne zadnje.
Sproščeno vzdušje, polno smeha, dobre volje, kljub vetru, ki nam je ponagajo in popestrilo ličenje in fotografiranje. Posebna pohvala seveda Dunji, ki ima neverjetne ideje, sproti pove, kako se postaviti tako, da na koncu že sam malo ustvarjaš in se tekom celotnega fotografiranja izjemno zabavaš. Projekt čudovita nosečka bi priporočala vsaki, ki si želi popolne preobrazbe za katero poskrbi odlična make up ustvarjalka Karin Zorn in nepozabnih fotografij s svojim trebuščkom in družino. Na koncu pa je prava češnja na tortico tudi videoposnetek izpod rok Kristiana Petrovčiča. Še enkrat hvala celotni ekipi.
Dunja je preprosta, simpatična in energična fotografinja polna idej in znanja. Priporočam, če želite imeti lep spomin na fotografiranje in še lepše fotografije. Mi smo se imeli super.
Hvala še enkrat za vse Dunja Košuta ter tvojemu pomočniku, za najin najsrečnejši dan v življenju. Oba sta bila vrhunska, takoj sem se odločila zate Dunja, da boš ti tista deklina, ki naju boš fotografirala. Si mlada punca, energična,ambiciozna,pozitivna,nasmejana,polna znanja, .... in še in še bi lahko naštevala. Hvala za vse!!In res še veliko uspehov v življenju ti želiva. Dunjo iskreno priporočam še ostalim!!! Hvala, ker si.
Enkratno doživetje s fotografinjo z Veliko začetnico... srčna, zabavna, profesionalna, potrpežljiva in predvsem čuteča... hvala ti še enkrat za vse srčne trenutke ujete v objektiv - končni izdelek je prekrasen. Toplo priporočava sodelovanje z Dunjo, ne bo vam žal! Tjaša & Andrej
Hvala Dunja za tvojo prijaznost in potrpežljivost! Zelo lepa izkušnja je za nami, verjamem pa da ni zadnja pri tebi ... še se bomo vrnili! Super punca si, kar tako naprej ... definitivno priporočam!
Od prvega kontakta pa do končnega izdelka, navdušena, presegla si vsa moja pricakovanja! Pri tvojem delu se vidi da ga opravljas s srcem in veliko ljubezni, stranke se ob tebi pocutijo sprosceni in veselo. Sama sicer ne maram slikanja in poziranja ampak ob tebi smo se res vsi sprostili in naredili veliko lepih fotk ki so nam res pri srcu...tvoje delo je res obcudovanja vredno...vse pohvale iz srca!!!
Fotografije so čudovite. Hvala še enkrat. 🙂 Bilo nam je zelo lepo, čudovita izkušnja s krasno fotografinjo, ki nam je ustvarila nepozabne spomine. 🙂 Hvala iz srca. 🙂 Upam, da se naše poti še kdaj srečajo. Barbara, Matej in Oliver.
Fotografije so čudovite in ob pogledu nanje se vsakič znova obudijo spomini. Dunja Košuta je odlična fotografinja, ki opravlja svoje delo s strastjo in predanostjo. Priporočava vsakomur, ki želi osrečiti svojo ljubljeno osebo na malo drugačen nači. Andreja&Martin
Fotografije so več kot odlične, ravno tako zabavna, komunikativna, prijazna in predana delu fotografinja. Toplo priporočam za vse, ki si želite tako zabave kot dobrih fotografij!
Vse pohvale naši Dunji Košuta! Za fotografiranje sestrine poroke sva z mojim fantom odločila za Dunjo Košuta, saj sva na njeni spletni strani Srčni utrinki in fb strani opazila veliko lepih fotografij. Fotografirati ni lahko saj to moreš početi s srcem. Dunja je med fotografiranjem začutila našo srečo in se veselila z nami, zato so njene fotografije nastale profesionalne. Je odlična fotografinja in krasna oseba, ki ima izjemen občutek za delo, ki ga opravlja. Njeno delo je potekalo v zelo prijetnem in sproščenem vzdušju, nastali so nepozabni spomini. Z mojim fantom toplo priporočava Dunjo vsem, ki razmišljajo o fotografiranju, saj vam nebo žal. Hvala tebi Dunja, da si naše lepe trenutke shranila v tako lepe fotografije.
Dunja je zelo prijazna izobražena mlada fotografinja, s katero smo imeli odlično izkušnjo. Zelo je odzivna, prilagodljiva in profesionalna. Vzela si je čas za nas in se nam popolnoma posvetila. Zame pomembno je bilo tudi to, da je dobra pri delu z otroki, da se jih trudi animirati in pri tem uživa (če res uživa ne vem, zgledalo je pa že tako). Nastale fotografije so super, držala se je vseh dogovorov in jih dostavila v nekaj dneh, tako da jo vsekakor priporočam vsem, mi se bomo zagotovo še vrnili k njej.
Dunja.. Se jih ne morem nagledat...vse so tku lepe! Hvala tudi tebi za tvoj čas in vse čudovite trenutke ulovljene v objektiv. Upam, da se kmalu spet srečamo.
Že cel dan gledamo slike in res so čudovite. Sej nimam niti besed kako te prehvalit. Res se ti vsi trije oziroma štirje zahvaljujemo za doživetje in čudovite fotografije. Komaj čakam na naše naslednje srečanje v januarju ali februarju. Lepo se imej in bodi še naprej tako ustvarjalna, prijetna in energična oseba kot si.
Hvala Dunja za to nepozabno izkušnjo. Slike so super. Pa ne samo slike tudi tvoja energija na slikanju ne nekaj izjemnega. Hvala!
Hvala Dunja! Vsi smo izjemno zadovoljni s fotografijami in veseli, da jih imamo za spomin! Ko se pa ta mali rodi, bomo pa spet prišli do Vipavske doline 🙂
TOP, TOP, TOP! Odlična fotografinja in čudovite slike 🙂 Kljub boudoir fotografiranju, ki zna bit malce sramežljivo, sem se ob tvoji sproščenosti, vodenju in prijaznosti počutila kot MODEL 🙂 Slike so pa itak božanske. 🙂 Hvala ti za vse :* Če bi se morala še enkrat odločit, bi se odločila za tebe. Fotografinja z veliko začetnico - Dunja Košuta
Čudovite sooooooooooo! Ohhhh ku sm vesela da nam je ratalo se poslikat in res neštetokrat hvala za te prekrasne slike!!!
Super,...priporočam.Dunja hvala za prečudovit večer in prekrasne fotografije.
Včeri pozno sem vidla jst svoje slike in sicer so fenomenalne 10x smo jih z Jovano gledale in smejale, kako so lahko tako lepe, te zdej so Res Res čudovite. Ni debate najboljša si. Hvala ti še enkrat, se vidimo še.
Strast in srce do fotografije ustvarjata lepe spomine. Zelo priporočam. Hvala še enkrat Dunja
Absolutno priporočam. Fotografiranje je bilo sproščeno in zabavno, slike pa so izpadle čudovito.
Z družino smo se fotografirali v polju sivke v času našega počitnikovanja v Vipavski dolini. Dunja je super, pozitivna, nasmejana oseba, fotografiranje z njo je bilo sproščeno in zabavno. Priporočam!
Draga Dunja! Najlepsa hvala ker si bila v soboto del najine poroke. Hvala za srcnost, preprostost, prijaznost in definitivno hvala za cudovite slike. Priporočam vsem!!

Mnenja dosedanjih strank so pobrana iz Facebook strani Srčni utrinki. Sledite mi, bodite na tekočem in ne spreglejte aktualnih ponudb !