fbpx

poročni paketi za vaju

Ponudbe se prilagajajo vsakemu paru posebej glede na vajine želje in poročni plan. Super je, ko se tako par
kakor svatje sprostijo ob fotografiranju ter ob moji srčni energiji. Ustvarimo lepe spomine skupaj !

Paket utrinek

Prisotnost enega fotografa
Do 3 ure fotografiranja poročnega dne
Fotografiranje civilnega ali cerkvenega obreda Portretno fotografiranje mladoporočencev in svatov
 Posvetovanje pred poroko
Možnost skupnega ogleda vaše poročne lokacije


V PAKETKU PREJMETE:
Lesen USB ključek s približno 200 digitalno obdelanimi fotografijami visoke resolucije
10 razvitih fotografij formata 10 x 15 cm
Spletna galerija zaščitena z geslom
Darilce

Paket srčnost

Prisotnost enega fotografa
Do 8 ur fotografiranja poročnega dne
Fotografiranje civilnega in cerkvenega obreda
Portretno fotografiranje mladoporočencev in svatov
Fotografiranje priprav neveste / ženina 
ALI fotografiranje slavja
Posvetovanje pred poroko
Možnost skupnega ogleda vaše poročne lokacije

V PAKETKU PREJMETE:
Lesen USB ključek s približno 500 digitalno obdelanimi fotografijami visoke resolucije
15 razvitih fotografij formata 10 x 15 cm
Spletna galerija zaščitena z geslom
Darilce

Paket ljubeznivost

 Prisotnost enega fotografa
Celodnevno fotografiranje poročnega dne  
Fotografiranje civilnega in cerkvenega obreda
Portretno fotografiranje mladoporočencev in svatov
Fotografiranje priprav neveste / ženina
Fotografiranje slavja
Posvetovanje pred poroko
Možnost skupnega ogleda vaše poročne lokacije

 V PAKETKU PREJMETE:
Lesen USB ključek s približno 700 digitalno obdelanimi fotografijami visoke resolucije
15 razvitih fotografij formata 10 x 15 cm
Spletna galerija zaščitena z geslom
Darilce
10% popust na izdelavo fotoknjige

 

Zaroka ?

Razmišljate o tem, da jo zaprosite za roko? Da postane vaša žena za vedno? 
Kaj je lepšega kakor presenetiti svojo drago, ne samo s prstanom ampak tudi s fotografom, ki bo zabeležil njene solze sreče. Pošljite mi povpraševanje in pomagala vam bom presenetiti vašo najdražjo s ZAROČNEM FOTOGRAFIRANJEM. Naj bo nepozabno za oba !

Paket prstan

Pomoč pri organizaciji zaroke in svetovanje snubcu
45 minut fotografiranja na izbrani lokaciji
Lesen USB ključek s vsaj 40 digitalno obdelanimi fotografijami visoke resolucije
10 razvitih fotografij formata 10 x 15 cm
Vključeni potni stroški v Goriški regiji
Darilce
Prejmeta tudi 10% popust na izbrani poročni paket iz moje ponudbe

Trema ?

Sta pred kamero sramežljiva? Potrebujeta več časa, da se sprostita?
V takšnih primerih priporočam paket PREDPOROČNEGA FOTOGRAFIRANJA, kjer se spoznata z mojim načinom dela, naše energije se povežejo, na pijači se pogovorimo o poteku poročnega dne, da bo zaradi tega bolj brezskrben in tekoč. Poleg tega pridobita še popust na vajin poročni paket in izdelavo foto knjige, super kajne ?!

Paket nepozabno

1. Predporočno fotografiranje:
30 minut fotografiranja v naravi
Posvetovanje pred poroko
Možnost skupnega ogleda vaše poročne lokacije
Vsaj 20 digitalno obdelanih fotografij
Vključeni potni stroški v Goriški regiji
2. Izbrani poročni paket:
na katerega prejmeta 10% popust
3. Unikatna foto knjiga:
na katero prejmeta 10% popust

 

Seveda se z vsakim parom pogovorim, zanimajo me vaše želje, celoten plan poroke, časovni potek in lokacije. Pošljita mi povpraševanje in pripravila vama bom brezplačno ponudbo glede na vajine poročne zamisli. Vsekakor je pomembno, da za svoj poročni dan izbereta ekipo, ki bo vama ustrezala, ki bo vama dala pozitivno energijo in radost. Upam, da bom del vajine poroke tudi jaz, moja pozitivnost in srčnost. 

Dodatno:

* Pri paketu LJUBEZNIVOST imate možnost 2 fotografov z doplačilom, po dogovoru
* Dodatno se zaračunajo potni stroški izven Goriške regije
* Napisane cene so brez zaračunanega 22% ddv

~  aktivno sprejemam rezervacije za leto 2021, veselim se tudi vajinih vprašanj  ~

MOŽNOST IZDELAVE FOTO KNJIGE PO DOGOVORU

Sledite mi tudi na Facebook in Instagram profilu. Bodite na tekočem in ne spreglejte aktualnih ponudb ! 

Se sprašujete, kaj vse določa končno ceno fotografiranja ? 

  1. IZOBRAZBA:  po končani osnovni šoli sem se vpisala na likovno gimnazijo Nova Gorica, kjer sem 4 leta urila oko, se spoznavala s novimi tehnikami risanja, računalniških programov, arhitekture, tehničnega risanja in abstrakcije, kiparstva, fotografije, umetnostne zgodovine, likovne teorije itd. Študij sem  nadaljevala na Akademiji za likovno umetnost in po dobrih 3 letih diplomirala. Šolala sem se na oddelku za fotografijo, poleg tega pa smo imeli v predmetniku tudi video, kiparstvo, slikarstvo, ilustracijo, grafično oblikovanje, grafiko, tipografijo in še bi lahko naštevala. Moj naziv je ”diplomirana oblikovalka vizualnih komunikacij”. Končni izdelek je imel naslov: ”fotografska interpretacija astroloških znamenj”, kjer sem skupaj s balerino predstavila 12 znamenj horoskopa. Na faksu sem postavila razstavo in uspešno zagovarjala svojo diplomo. 
  2. OPREMA: ker si za kakovost fotografij fotografi kupujemo nekaj tisoč € vredno opremo, kjer vsak klik na sprožilec zniža ceno izdelku torej kameri in objektivu. Opremo je potrebno znova in znova menjati, servisirati, skratka je velika investicija, da vam lahko ponudimo kar se da kvalitetne končne fotografije. V moji torbi se skriva NIKON kamera s štirimi objektivi, dve bliskavici, potem so tukaj še studijska bliskavica, dežniki, stojala, odbojniki, torbe in ostali rekviziti katerim po nekaj letih pade kvaliteta oziroma se izrabijo. Seveda lahko rečem, da je fotografiranje zaslužek ampak nekaj % vsakega fotografiranja pa gre v šparovček, kjer čaka pravi čas za nabavo potrebne opreme.
  3. REKVIZITI: so vsi tisti pripomočki pri slikanju, ki pripomorejo, da so slike bogate, prisrčne in dodajo piko na i. Govorimo od oblekic za najmlajše, do stolčkov in odejic v studiu, nosečniških oblek, venčkov, dimnih bombic, lučk, vzglavnikov itd. Vse imajo svojo ceno in vi pripomorete k temu, da lahko širim svojo ponudbo.
  4. PREVOZ: čemu potni stroški. Za občino Nova Gorica so potni stroški že vključeni v ceno, ko pa se za vas peljem malo dlje, si moram bencin pokriti. Mislim, da je vsem jasno, da je vožnja dodatni strošek tako za gorivo kakor kilometrino avtomobila.
  5. FOTOGRAFIRANJE: poteka tako, da se spoznamo, rečemo par besed in se pogovorimo o vaših željah in mojih idejah. V kolikor smo na lokaciji tja prinesem kakšen rekvizit, v studiu pa vaš čaka že pripravljena scena. Družimo se nekje eno uro, odvisno od fotografiranja, velikokrat končamo z objemom ali celo na pijači. To je čas, ki je namenjen vam, druženju in ustvarjanju spominov. V kolikor gre za vajin poročni dan se le tam zadržim tudi do 14 ur ! Seveda je nepozabno in vedno čudovito, malce naporno ampak jaz v tem res uživam. Da pridemo do končnega izdelka pa le ta terja še nekoliko več dela in ur, ki sledijo za računalnikom. 
  6. OBDELAVA: tukaj se pa zgodi čarovnija ! Narejene slike se naložijo na računalnik, nato naredim ožji izbor in po navadi grem čez slike vsaj dvakrat. Ko imam izbranih tistih 30-60 fotografij povprečno ali 500+ fotografij za poroke, le te izvozim v Adobe programe. V Lightroom programu opravim korekcije barv, svetlob, obrezavo, itd. Vzame mi nekje 5 ur časa, odvisno od zahtevnosti fotografij, ko lahko rečem, da sem na nekje 80% opravljenega dela. Za tem sledijo še podrobnejši popravki, tukaj mislim na mozoljčke, gubice, brisanje neprimernih elementov iz slike, vse kar zahteva še nekaj minut ali uro več. Fotografije izvozim v polni resoluciji za vas ter v manjši za spletno stran, poleg barvnih pa dobite tudi črno-bele fotografije.
  7. IZDELEK: ko so fotografije skrbno v mapi naredim ponovni pregled ter jih preko spletne povezave pošljem vam na e-mail naslov. Napišem vam še sporočilo v zahvalo in upam, da vam bodo fotografije zares všeč. V kolikor se odločite za dokup paketka, vam tukaj pripadajo fotografije na lesenem USB ključku, nekaj razvitih fotografij za katere se zapeljem v fotografsko trgovino ter dodam malo dekoracije. Škatlo pošljem na vaš domači naslov, všteta je tudi poštnina.
  8. ZAKLJUČEK: hočem poudariti to, da so med nami nekateri, ki fotografiranje in naš čas zelo cenijo ter drugi, katerim se zdi še 50€ preveč za vse našteto in si celo upajo zbijati našo ponudbo. Želela sem pojasniti kaj vse je vključeno v ceno k moji ponudbi in rada bi (ne le jaz temveč vsi fotografi, snemalci, oblikovalci), da se naš čas ceni. Cena je taka z razlogom. Vsako leto rastem, se razvijam, pridobivam na izkušnjah, kupujem boljšo opremo, ponujam več rekvizitov skratka lahko Vam ponudim več. HVALA VAM ZA PODPORO IN MOTIVACIJO!

    Dunja Košuta, diplomirana oblikovalka vizualnih komunikacij, smer fotografija