Praznično fotografiranje 2020

14.11. - 20.12.

PRAZNIČNA FOTOGRAFIRANJA v letu 2020 bodo tudi letos potekala meseca novembra in decembra. Se že veselite tako kot jaz? Tretje leto zapored bodo v mojem studiu Srčni utrinki na Goriškem potekala Božična fotografiranja, kjer se bomo nekje 1 uro družili in ustvarili nepozabne spomine. Tudi letos bo nekaj novosti in sicer: scene bodo seveda malo drugačne in ker sem studio prenovila, bodo na izbiro ne le dve temveč kar tri scene ! Na novo bodo v ponudbi unikatni pajaci izpod rok IloveAdina.Levi, ki si jih bo mogoče izposoditi, žensko ličenje pa ostaja tako kakor lani izpod rok Karin ZornPaketki ostajajo še skrivnost, oktobra vam izdam več informacij… Sledite mi tukaj ali na Facebook strani SRČNI UTRINKI.

Seznam z razpoložljivimi termini:
Oktobra bom tukaj, na Facebooku in Instagramu objavila seznam možnih terminov in mojo praznično ponudbo. Termini ob 10.00, 13.00, 16.00 in 18.00 uri. Štirje termini na dan so se do zdaj super izkazali, saj vsaki družini sceno prilagodim, torej je UNIKATNA in se družini popolnoma posvetim. To lahko potrdijo vsi, ki so me pretekli dve leti obiskali s svojimi malimi škrati. Največ terminov bo med tednom ter nekaj vikendov, te so bili do zdaj še posebej polni, zato ne čakajte do zadnjega. Pomembna bo tudi higiena in prezračevanje, za kar bom skrbno poskrbela. Zaradi ukrepov bodo letos scene bolj minimalistične, še vedno pa se bom držala tradicionalnih božičnih barv torej bele, rdeče in zelene, saj ste me prav zaradi tega lani obiskovali. V PDF dokumentu boste vsi prijavljeni prejeli NAVODILA in mojo PONUDBO.
Najmlajši se lahko igrajo, veselijo, sprostijo, nič ne kompliciram, če kaj premaknejo, to je njihov dan! ŠKRAT BRANKO vas že pričakuje na obisku, ga kaj pogrešate ? Naj bo to vaš praznični trenutek, naj bo to posebna pravljica enkrat v letu.

Predčasne prijave, zakaj?
Ker sem lani morala kar nekaj družinic odsloviti, saj so mi žal pisale prepozno. Prav zaradi tega pričnemo že v sredini novembra in vse do nekje 20. decembra. Občutek božičnega časa bo otrokom enak, želim si, da imate vsi fotografije do Božiča že dostavljene, da jih lahko pokažete najbližjim, naredite voščila in se nasmejite.
V kolikor vas zanima, prosim ne čakajte do zadnjega, PRIJAVITE SE ŽE ZDAJ in prvi prejmite mojo ponudbo na E-mail ! 
Tisti, ki ste mi že pisali in ste se pri meni že fotografirali, ste na E-mail special listi in boste prav tako obveščeni prvi.

Darilni boni:
Svojim sorodnikom in prijateljem boste lahko podarili tudi darilne bone in jih presenetili na drugačen način. Izbirali boste lahko med ŠTIRIMI PAKETKI in bone podarili za tistega, ki boste želeli.

Spodaj je nekaj fotografij iz prejšnjega leta. Obiskale so me srčkane družinice, dvojčki, nosečke, novorojenčki in celo prišli iz Italije… Nikoli ne bom pozabila objemov, poljubov na ličke, zahval, nasmehov, res ste zlati, hvala prav vsakemu posebej. In po vrhu vsega, decembra praznujem še rojstni dan! To je naš čas, ČAS RADOSTI. No, kdo se pa pride letos fotografirat, rokice gor !
VIDEO PREZENTACIJA o lanskem dogajanju na fotografiranju:
https://www.youtube.com/watch?v=zM2JMckIEB4