fbpx

Projekt Čudovita nosečka

namenjeno nosečnicam, ki bi želele več

Imejte čudovit spomin na vaš trebušček, na vaših 9 mesecev čakanja, ko boste svojemu otroku pogledali v oči. Fotografije ostanejo za vedno, za vas in zanj, malega sončka. Skupaj s vizažistko Karin in snemalcem Kristianom smo za vas pripravili celostni paketek Čudovita nosečka.

POTEK: 
Družimo se nekje 2 ure v naravi ali na izbrani urbani lokaciji po Sloveniji. Najprej vas bo Karin  profesionalno naličila, da bodo vaše oči in ustnice prišle res do izraza. Lahko si izberete tudi eno čudovito nosečniško obleko po vašem izboru iz moje garderobe. Na voljo imate kar 10 različnih oblek, prepričana sem, da vam bo vsaj ena všečna. Nato vam podamo napotke in pričnemo s fotografiranjem. Z vetrom v laseh, roke na trebuščku, copatki ali slika ultrazvoka so zelo dobrodošli. Med tem Kristian snema celotno dogajanje ter se za nekaj minut posveti le vam. Ob koncu naredimo še nekaj fotografij skupaj z vašim partnerjem in otroci. Ustvarimo vam nepozabno izkušnjo !

V projektu sodelujejo še snemalec Kristian Petrovčič in vizažistka Karin Zorn

Profesionalno ličenje (1 ura)
Fotografiranje celotnega projekta (nekje 50 fotografij)
Krajši video utrinek (do 1 minute)
Izbor ene nosečniške obleke iz moje garderobe
V PAKETKU PREJMETE:
Lesen USB ključek z digitalno obdelanimi fotografijami, zmontiranim videom ter 5 razvitih fotografij formata 10 x 15 cm

dozdajšnji čudoviti projekti

dogajanje za kamerami

MNENJE NOSEČNICE TINE O IZKUŠNJI:
Izbrana sem bila za projekt čudovita nosečka. Lahko povem, da sem bila pred začetkom fotografiranja malo na trnih kako se bom znašla v vlogi modela ampak sem v trenutku, ko sem spoznala Dunjo, Kristiana in Karin pozabila na vse skrbi. Sproščeno vzdušje, polno smeha, dobre volje, kljub vetru, ki nam je ponagajalo in popestrilo ličenje in fotografiranje.
Posebna pohvala seveda Dunji, ki ima neverjetne ideje, sproti pove, kako se postaviti tako, da na koncu že sam malo ustvarjaš in se tekom celotnega fotografiranja izjemno zabavaš. Projekt čudovita nosečka bi priporočala vsaki, ki si želi popolne preobrazbe za katero poskrbi odlična make up ustvarjalka Karin Zorn in nepozabnih fotografij s svojim trebuščkom in družino. Na koncu pa je prava češnja na tortico tudi videoposnetek izpod rok Kristiana Petrovčiča. Še enkrat hvala celotni ekipi !

MNENJE NOSEČNICE ŠPELE O IZKUŠNJI:
Z izborom v projekt Čudovita nosečka se mi je uresničila želja po nosečniškem fotografiranju. Moj trebušček je rastu in z njim moja neučakanost a tudi skrbi, kako se bo slikat s profesionalci. A ko smo se na izbrani datum dobili z Dunjo, Karin in Kristianom, so moje skrbi takoj izpuhtele, saj so zelo sproščena in mlada ekipa. Tako je samo fotografiranje potekalo v zelo zabavnem okolju in nasmeški so se kar sami risali na obraz. Projekt Čudovita nosečka je zelo celostno zastavljen, saj te v paketu čaka profesionalen make up izpod rok Karin Zorn, čudovite fotografije Dunje Košuta in video celotne izkušnje Kristiana Petrovčiča. Priporočam vsaki nosečki, da izkusi to doživetje in postane model za en dan. Menim, da je tak paket tudi odlično darilo. Iskrena hvala vsem trem za prelep spomin na mojo nosečnost.

Sledite mi na Facebook in Instagram profilu. Tam lahko najdete tudi video posnetke iz dogajanja v ozadju ter ostale podrobnosti.
Bodite na tekočem in ne spreglejte aktualnih ponudb !