fbpx

Studio Srčni utrinki 

Ozeljan 127, Nova Gorica

Studio SRČNI UTRINKI se nahaja v Ozeljanu, na lepi lokaciji 10 km iz Nove Gorice. V spodnjih prostorih se nahaja apartma, ki ga čez poletje oddajamo, v zgornjem nadstropju pa je studio namenjen vam, da ustvarimo čudovite spomine.
Studio je z junijem 2020 prenovljen in v njem so na voljo kar 3 popolnoma različne scene, v katerih bomo naredili srčne fotografije.
Sodelujem z več SLOVENSKIMI USTVARJALCI, ki bodo izdelali unikatne izdelke za moj studio in scene. Zdi se mi pomembno, da se med seboj podpiramo, da ne ponujam samo stvari iz trgovine temveč nekaj več, nekaj edinstvenega.
Bodite del naših zgodb. Vesela bom vašega obiska.

www.mulberry-house.si

DOŽIVITE NEPOZABNO STUDIJSKO FOTOGRAFIRANJE

K meni ste lepo vabljeni na družinska in nosečniška fotografiranja skupaj z vašimi srčnimi malčki. Ustvarili bomo iskrive in prisrčne fotografije, ki vas bodo spravile v dobro voljo vedno, ko jih boste doma zagledali na nočni omarici. Pripravljene imam 3 SCENE, pri katerih bom uporabila dekorativne vzglavnike, dekce, košare, rože, stolčke, igračke in druge pripomočke. Fotografiranje otrok samostojno v studiu brez staršev se izvede od nekje 8. meseca dalje, ko vaš sonček že sedi, se plazi in nagaja. V kolikor bi radi družinsko fotografiranje in imate dojenčka je to seveda izvedljivo v sproščeni izvedbi. Veliko povpraševanj dobivam tudi za studijsko fotografiranje novorojenčkov. Sama delam to, v kar sem prepričana in sigurna, zato vam lahko ponudim freestyle fotografiranje dojenčkov torej v košarici, na blazinah ali v vašem naročju. V primeru, da želite wrapping torej zavijanje dojenčka v odejice svetujem, da za fotografiranje majhnih nogic obiščete fotografe, ki so posebej specializirani za le to in imajo vse potrebne pripomočke ter dolgoletne izkušnje. Želim vam dati največ ampak še vedno ostajam zvesta srcu in temu kar res čutim.
Najlepše je, ko otroci ne želijo zapustiti studia, ko me objamejo, poljubijo, sedejo v naročje in se zahvalijo. Nepozabno. 

Imejte lepe spomine na otroštvo vaših zakladov.

1. POSTAVITEV - bela

Fotografiranje na veliki sceni s svetlimi lesenimi tlemi in belim ozadjem. Dodani bodo elementi prilagojeni vašim željam, podobno kot v zgornjem primeru. To je glavna scena, na kateri fotografiram od majhnih otrok pa do velikih družin ter možnost fotografiranja DONUT SMASH.

2. POSTAVITEV - rjava

Fotografiranje na manjši sceni, kjer se lahko stoje fotografirajo otroci do 1 metra višine. Možnost fotografiranja DONUT SMASH na tej sceni skupaj z blazinami, lesenim napisom starosti otroka, baloni, rožami, igračami in ostalo dekoracijo.

3. POSTAVITEV - postelja

Fotografiranje na postelji, obdani z vzglavniki, dekami, rastlinami, dekorativnimi in unikatnimi izdelki slovenskih ustvarjalcev itd. Barve prilagodim spolu vašega otroka torej ali bolj na roza ali bolj na zeleno. Počutili se boste sproščeno in kot doma.

Za vsako družino bom pripravila DRUGAČNO, UNIKATNO SCENO, ki bo le vaša ! Vsaka fotografirana zgodba bo pri meni edinstvena, brez kopiranja, le za vas ustvarjena. Držala se bom le BARVNE PALETE kot lahko vidite so v postavitvah pretežno roza, zeleni, rumeni, rjavi in beli toni. Pridite k meni, pripeljite vaše sončke na novo doživetje.

DRUŽINSKO IN NOSEČNIŠKO FOTOGRAFIRANJE

DRUŽINSKO FOTOGRAFIRANJE
V kolikor se zanimate za družinsko fotografiranje izvedemo nekaj fotografij otrok posebej in nato še fotografije celotne družinice skupaj. Novorojenčka se fotografira v košarici in dodatnim okrasjem, nato pa v vašem naročju. Otroci bodo še bolj uživali v raznolikosti, če izberete dve ali vse tri scene. Naj bo čarobno ! 
NOSEČNIŠKO FOTOGRAFIRANJE
Nosečnico se fotografira na belem ozadju, stoje in sede na stolu. Prinesite s seboj pripomočke (copatke, dudo, sliko iz ultrazvoka, oblekice itd.), da zaobjamemo celoto. Nosečnicam ponudim eno obleko po želji in ujamem pristne dotike trebuščka. Vabljen seveda tudi partner, da bosta fotografirana v objemu ljubezni.

Paketki so okvirni, na vašo željo ga lahko priredimo. Pošljite mi povpraševanje z vašimi željami, prepričana sem, da se bomo uspeli dogovoriti in se imeli nepozabno lepo.

Paketek Trenutek

krajše fotografiranje na eni sceni

Velika bela scena oz. po dogovoru
30 minut fotografiranja
Prejmete vsaj 20 digitalno obdelanih fotografij
visoke resolucije preko e-pošte
Darilce

 

– Možno doplačilo za USB ključek in tisk fotografij
– Par, nosečnica ali portret
– Otroci nad enim letom starosti
– Ne vključuje fotografiranja novorojenčka

Paketek Čarobnost

fotografiranje na dveh scenah

Velika bela scena in druga po dogovoru
45 minut fotografiranja
Prejmete vsaj 30 digitalno obdelanih fotografij
visoke resolucije preko e-pošte
Darilce

– Možno doplačilo za USB ključek in tisk fotografij
– Družina, otroci, par, nosečnica
– Otroci nad enim letom starosti
 Ne vključuje fotografiranja novorojenčka

Paketek Popolnost

fotografiranje na treh scenah

Na voljo vse tri scene
60 minut fotografiranja
Prejmete vsaj 40 digitalno obdelanih fotografij
visoke resolucije preko e-pošte
Darilce

– Možno doplačilo za USB ključek in tisk fotografij
– Družina, otroci, par, nosečnica
– Otroci nad enim letom starosti
– Ne vključuje fotografiranja novorojenčka

Paketek Cukrček

novorojenček z družino - lifestyle

Velika bela scena
60 minut fotografiranja
Menjava rekvizitov in raznolikost scene

Prejmete vsaj 30 digitalno obdelanih fotografij
visoke resolucije preko e-pošte
Darilce

– Možno doplačilo za USB ključek in tisk fotografij
– Doplačilo za fotografiranje na dveh / treh scenah

Paketek Domačnost

fotografiranje družine na domu

Slikanje pri vas doma
60 minut fotografiranja 
Rekvizite in ostalo opremo prinesem s seboj
Prejmete vsaj 40 digitalno obdelanih fotografij
visoke resolucije preko e-pošte
Darilce

– Možno doplačilo za USB ključek in tisk fotografij
– Novorojenček, otroci, družina, nosečnica, par
– Doplačilo potnih stroškov

ROJSTNODNEVNO FOTOGRAFIRANJE

LETOS NOVO V PONUDBI SLADKANJE S KROFI - DONUT SMASH

možnost krofov tudi brez laktoze in glutena​

FOTOGRAFIRANJE SLAVLJENCA

Velika bela scena
60 minut fotografiranja
V ceno vključeni sladki dekorirani krofi
Rojstnodnevna dekoracija in različni rekviziti
Prejmete lesen USB ključek s vsaj 30 digitalno obdelanimi
fotografijami 
visoke resolucije
10 razvitih fotografij 10 x 15 cm
Darilce

FOTOGRAFIRANJE SLAVLJENCA TER DRUGIH DRUŽINSKIH ČLANOV 

Velika bela scena in manjša rjava scena
60 minut fotografiranja

V ceno vključeni sladki dekorirani krofi
Rojstnodnevna dekoracija in različni rekviziti
Prejmete lesen USB ključek s vsaj 40 digitalno obdelanimi
fotografijami 
visoke resolucije
15 razvitih fotografij 10 x 15 cm
Darilce

* Paketek bo poslan po pošti na vaš naslov. Poštnina je všteta v ceno.
* Možnost dokupa paketka pri ponudbah, kjer v ceno ni vključen
* Napisane cene so brez zaračunanega 22% ddv

Na voljo tudi profesionalno ličenje za vse ženske, ki bi se rade na ta dan počutile še kako čudovite.
V kolikor bi vas zanimalo, Karin Zorn pred fotografiranjem poskrbi za vaš make-up.

DOPLAČILO 35 €

GARDEROBA OTROŠKIH OBLAČIL

Podarite darilni bon vašim najdražjim

Bi radi razveselili otroke in njihove starše z nepozabnimi spomini ? Nekdo od vaših najbližjih praznuje rojstni dan ? Darilni bon za studijsko fotografiranje je neprecenljivo darilo s katerim boste nekomu podarili nasmeh na obraz. Izbirate lahko med več različnimi vrednostmi bonov.

Se sprašujete, kaj vse določa končno ceno fotografiranja ? 

  1. IZOBRAZBA:  po končani osnovni šoli sem se vpisala na likovno gimnazijo Nova Gorica, kjer sem 4 leta urila oko, se spoznavala s novimi tehnikami risanja, računalniških programov, arhitekture, tehničnega risanja in abstrakcije, kiparstva, fotografije, umetnostne zgodovine, likovne teorije itd. Študij sem  nadaljevala na Akademiji za likovno umetnost in po dobrih 3 letih diplomirala. Šolala sem se na oddelku za fotografijo, poleg tega pa smo imeli v predmetniku tudi video, kiparstvo, slikarstvo, ilustracijo, grafično oblikovanje, grafiko, tipografijo in še bi lahko naštevala. Moj naziv je ”diplomirana oblikovalka vizualnih komunikacij”. Končni izdelek je imel naslov: ”fotografska interpretacija astroloških znamenj”, kjer sem skupaj s balerino predstavila 12 znamenj horoskopa. Na faksu sem postavila razstavo in uspešno zagovarjala svojo diplomo. 
  2. OPREMA: ker si za kakovost fotografij fotografi kupujemo nekaj tisoč € vredno opremo, kjer vsak klik na sprožilec zniža ceno izdelku torej kameri in objektivu. Opremo je potrebno znova in znova menjati, servisirati, skratka je velika investicija, da vam lahko ponudimo kar se da kvalitetne končne fotografije. V moji torbi se skriva NIKON kamera s štirimi objektivi, dve bliskavici, potem so tukaj še studijska bliskavica, dežniki, stojala, odbojniki, torbe in ostali rekviziti katerim po nekaj letih pade kvaliteta oziroma se izrabijo. Seveda lahko rečem, da je fotografiranje zaslužek ampak nekaj % vsakega fotografiranja pa gre v šparovček, kjer čaka pravi čas za nabavo potrebne opreme.
  3. REKVIZITI: so vsi tisti pripomočki pri slikanju, ki pripomorejo, da so slike bogate, prisrčne in dodajo piko na i. Govorimo od oblekic za najmlajše, do stolčkov in odejic v studiu, nosečniških oblek, venčkov, dimnih bombic, lučk, vzglavnikov itd. Vse imajo svojo ceno in vi pripomorete k temu, da lahko širim svojo ponudbo.
  4. PREVOZ: čemu potni stroški. Za občino Nova Gorica so potni stroški že vključeni v ceno, ko pa se za vas peljem malo dlje, si moram bencin pokriti. Mislim, da je vsem jasno, da je vožnja dodatni strošek tako za gorivo kakor kilometrino avtomobila.
  5. FOTOGRAFIRANJE: poteka tako, da se spoznamo, rečemo par besed in se pogovorimo o vaših željah in mojih idejah. V kolikor smo na lokaciji tja prinesem kakšen rekvizit, v studiu pa vaš čaka že pripravljena scena. Družimo se nekje eno uro, odvisno od fotografiranja, velikokrat končamo z objemom ali celo na pijači. To je čas, ki je namenjen vam, druženju in ustvarjanju spominov. V kolikor gre za vajin poročni dan se le tam zadržim tudi do 14 ur ! Seveda je nepozabno in vedno čudovito, malce naporno ampak jaz v tem res uživam. Da pridemo do končnega izdelka pa le ta terja še nekoliko več dela in ur, ki sledijo za računalnikom. 
  6. OBDELAVA: tukaj se pa zgodi čarovnija ! Narejene slike se naložijo na računalnik, nato naredim ožji izbor in po navadi grem čez slike vsaj dvakrat. Ko imam izbranih tistih 30-60 fotografij nekje povprečno le te izvozim v Adobe programe. V Lightroom programu opravim korekcije barv, svetlob, obrezavo, itd. Vzame mi nekje 5 ur časa, odvisno od zahtevnosti fotografij, ko lahko rečem, da sem na nekje 80% opravljenega dela. Za tem sledijo še podrobnejši popravki, tukaj mislim na mozoljčke, gubice, brisanje neprimernih elementov iz slike, vse kar zahteva še nekaj minut ali uro več. Fotografije izvozim v polni resoluciji za vas ter v manjši za spletno stran, poleg barvnih pa dobite tudi črno-bele fotografije.
  7. IZDELEK: ko so fotografije skrbno v mapi naredim ponovni pregled ter jih preko spletne povezave pošljem vam na e-mail naslov. Napišem vam še sporočilo v zahvalo in upam, da vam bodo fotografije zares všeč. V kolikor se odločite za dokup paketka, vam tukaj pripadajo fotografije na lesenem USB ključku, nekaj razvitih fotografij za katere se zapeljem v fotografsko trgovino ter dodam malo dekoracije. Škatlo pošljem na vaš domači naslov, všteta je tudi poštnina.
  8. ZAKLJUČEK: hočem poudariti to, da so med nami nekateri, ki fotografiranje in naš čas zelo cenijo ter drugi, katerim se zdi še 50€ preveč za vse našteto in si celo upajo zbijati našo ponudbo. Želela sem pojasniti kaj vse je vključeno v ceno k moji ponudbi in rada bi (ne le jaz temveč vsi fotografi, snemalci, oblikovalci), da se naš čas ceni. Cena je taka z razlogom. Vsako leto rastem, se razvijam, pridobivam na izkušnjah, kupujem boljšo opremo, ponujam več rekvizitov skratka lahko Vam ponudim več. HVALA VAM ZA PODPORO IN MOTIVACIJO!

    Dunja Košuta, diplomirana oblikovalka vizualnih komunikacij, smer fotografija

Moji partnerji

... ker podpiram unikatnost in slovenske oblikovalce. Skupaj smo močnejši !

Kvačkane igrače - Kvačkatella

Leseni izdelki Lignum

Ilustracije iz recikliranega blaga - Nana Irgolič

Dolcissima Maja

Liandecor handmade

Iloveadina.levi