Rezervacija termina

UJEMITE SVOJ UTRINEK

Prosim izpolnite vsa polja, kontaktirala vas bom v najkrajšem možnem času, najlepša hvala.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Fotografiranje storitev, produktov in dogodkov

  Imate podjetje in bi želeli osvežiti sedanje fotografije ? Dodati piko na i spletni strani ali spletni trgovinici ? Kupcu predstaviti vašo dejavnost oziroma storitev skozi profesionalne fotografije vas in vaših prostorov ? Morda vaše nepremičnine ali apartmaja za oglaševanje turistom ? Ali pa potrebujete le fotografije vaših produktov, da bodo še bolj pritegnile pozornost potencialnih kupcev ? Načrtujete dogodek, kakor otvoritev, baby-shower ali krst in želite, da je zabeležen ? Nekateri iščete poslovni portret ali portrete vaših zaposlenih, zakaj pa ne ! Spoznajmo se in vidimo, kako vam lahko pomagam jaz.

  Fotografiranje lahko poteka v mojem studiu ali v vašem delovnem okolju/lokaciji. 

  Fotografiranje dogodkov (rojstni dan, krst, obletnica, baby shower, otvoritev,...)

  Mnenja strank

  Dunja je enostavno čudovita punca z ogromno pozitivne energije, skozi katero kar izžarevajo virtuozne ideje! Videti je, da točno ve kaj počne in to, da to počne z srcem se vidi že na daleč. Dunja je tako oseba kot fotografinja nekdo, s katero ti ne bo škoda zapraviti časa, pa še smeh in dobra volja sta zagotovljena! Je profesionalna ampak hkrati tudi zabavna! Priporočam iz srca. Sodelovanje z Dunjo mi je pustilo eno odlično izkušnjo in komaj čakam na prihodnja sodelovanja.
  Ti moram prav napisat, močna močna hvala. Sem tolko vesela, da sem izbrala tebe, da sem te začutila že preko teh omrežij in da sem te imela priliko spoznati. In da smo se tako poštekali in povezali. Si res tako topla oseba, prijetna, prijazna. In imaš res lepo poslanstvo. Spoznat ljudi, stopit v njihov svet, jim ga predstavit iz drugih zornih kotov, predstavit njihovo lepoto in ujet vse te srčne trenutke. Res lepa zgodba. 🙂 Da s tvojo prijetno energijo verjetno tudi ne pustiš človeka ravnodušnega. Kot sem bla sama nervozna, moj perfekcionizem, da mora bit vse tipitopi.. Sem tekom ur pozabila na vse, kar sem imela v planu in je vse lepo steklo. In daš človeka res na nek drug nivo, da se sam sebe drugače spozna in vidi. Če si seveda sam pusti, pa dvomim, da ostane kdo ravnodušen. In definitivno ne pustiš človeka praznega. 🙂 Tako da se čuvaj, čuvaj sebe in hrani to svojo pristnost. Prenašaj to svojo dobroto na ljudi in to ljubezen do tega, kar delaš. Ker se opazi in čuti v tvoji prezenci. Si res krasna in enkratna. Bravo! 🙂

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.