Rezervacija termina

UJEMITE SVOJ UTRINEK

Prosim izpolnite vsa polja, kontaktirala vas bom v najkrajšem možnem času, najlepša hvala.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Dunja Košuta

  Ljudje me opišejo kot zagnano, samozavestno in karizmatično osebo. Moji pozitivni energiji in simpatičnosti ni konca. Obožujem svoje delo in to lahko potrdi vsak, ki me pozna. Po koncu likovne gimnazije v Novi Gorici sem se vpisala na Akademijo za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani. Zaključila sem študij vizualnih komunikacij na smeri fotografija in dobila naziv ‘‘Diplomirana oblikovalka vizualnih komunikacij’’. Rada sem v stiku z ljudmi, otroci me imajo zelo radi in posledično so slike polne iskrenih nasmehov. Naj omenim, da sem predvsem zelo organizirana, kar si štejem kot velik plus pri poročnem fotografiranju. Pravijo, da je prav moja energija tista, ob kateri se iskrivo smejete in sprostite. Moja strast so potovanja, odkrivanje novih stvari, ples in glasba. Zaradi vas sem vsako leto boljša, moja znanje raste in lahko vam ponudim še več. Spoznajte me in presodite sami. Odprta sem za različna sodelovanja saj menim, da je povezovanje ključnega pomena do skupnega uspeha.

  IZOBRAŽEVANJA:

  • Španija, Madrid – 2 meseca dela kot asistentka pri španskem fotografu M. Merino
  • Slovenija, Ljubljana – delavnica studijske portretne fotografije (mentorji: Urška Golob, Damjan Dimic, Mateja Pozeb)
  • Slovenija, Domžale – delavnica za fotografiranje novorojenčkov (Studio Prispodobe: Urška Klajder)
  • Slovenija, Kranj – delavnica za fotografiranje novorojenčkov (Tina in Anže photography) 

  Izbrano mnenje, ki je name pustilo velik pečat.

  Ti moram prav napisat, močna močna hvala. Sem tolko vesela, da sem izbrala tebe, da sem te začutila že preko teh omrežij in da sem te imela priliko spoznati. In da smo se tako poštekali in povezali. Si res tako topla oseba, prijetna, prijazna. In imaš res lepo poslanstvo. Spoznat ljudi, stopit v njihov svet, jim ga predstavit iz drugih zornih kotov, predstavit njihovo lepoto in ujet vse te srčne trenutke. Res lepa zgodba. 🙂 Da s tvojo prijetno energijo verjetno tudi ne pustiš človeka ravnodušnega. Kot sem bla sama nervozna, moj perfekcionizem, da mora bit vse tipitopi.. Sem tekom ur pozabila na vse, kar sem imela v planu in je vse lepo steklo. In daš človeka res na nek drug nivo, da se sam sebe drugače spozna in vidi. Če si seveda sam pusti, pa dvomim, da ostane kdo ravnodušen. In definitivno ne pustiš človeka praznega. 🙂 Tako da se čuvaj, čuvaj sebe in hrani to svojo pristnost. Prenašaj to svojo dobroto na ljudi in to ljubezen do tega, kar delaš. Ker se opazi in čuti v tvoji prezenci. Si res krasna in enkratna. Bravo! 🙂

  OSTALA MNENJA:
  Preberite si tudi nekaj res lepih komentarjev na moje delo. Ni besed, ki bi opisale občutek ob branju pohval in zadovoljstvu mojih dosedanjih strank. Kako lepo je sodelovati z ljudmi, ki cenijo delo oblikovalca in fotografa. Delo, ki ne poteka samo v času našega druženja ampak večinoma v post produkciji na računalniku, kjer se poigravam z barvami. Še bolj kot vse pa me vedno preseneti odziv otrok, ki me objamejo, dajo ljubčka in se mi usedejo v naročje. Nepopisno. Hvala vam! Hvala za zaupanje in srčnost.

  Pozdravljena, najprej se ti moram zahvaliti, ker si bila zelo hitra s slikami. Slike so čudovite Ponovno si nas pustila brez besed.. kar ne moremo se jih nagledati! Hvala ti za čudovit dan..in tvojo posebno energijo, ki jo oddajaš na slikanju Vsekakor bodo tudi slike iz tega albuma šle na platna in krasila stene našega novega doma. Ko bomo skončali hiško, ti bom poslala slikco naših sten za danes, pa slikca kar krasi sobo. Hvala ti za lepe spomine, ki nam jih ustvarjaš..vsekakor se kmalu spet vidimo.
  Marina
  Družinsko fotografiranje
  Malo pozno se ti zahvaljujem za poslane fotografije ker so tako ČUDOVITE, da je samo hitri hvala res premalo 🙂 jih kažem vsem, ki imajo pet minut časa in vsi pravijo da so res res lepe 😛 Oddajaš eno tako pozitivno energijo in super usmerjaš kako se je treba postavit, da človek sploh nima časa razmišljati kako je sramežljiv in lesen pred fotoaparatom 😛 Rezultat na koncu so pa vrhunske fotografije. Sem sigurna, da bom za naslednja fotografiranja kar tebe kontaktirala 🙂 Še enkrat iz srca hvala za super sproščeno vzdušje in prečudovite fotografije 🙂
  Nika
  Družinsko fotografiranje
  V veselje nama je bilo sodelovati s tabo. Že od začetka si bila zelo energična in polna dobre volje, kar se je izrazilo tudi na fotografiranju. Slike so več kot čudovite, dostavljene zelo hitro in v ful prisrčnem paketku. Res hvala, ker si bila del najinega poročnega dne. Če bi še enkrat zbirala fotografa, bi se ponovno odločila zate.
  Veronika
  Poročno fotografiranje
  Hvala ti za te prečudovite fotografije, prav ne morava se jih nagledati! Čarobno je, kako lepo si ujela najine trenutke in skozi fotografije se vidi ter začuti najina povezanost. Fotografije so tako lepo obdelane, da sva v ospredju midva in da se barve tako lepo prelivajo. Nimam drugih besed, kot da rečem le WAU! In oba sva noro navdušena. Komaj čakava, da jih dava razvit, ker so POPOLNE! Hvala ti za to izkušnjo in vsekakor se bomo še srečali! Zelo lepo mi je, ko vidim, kako uživaš v tem, kar počneš in poleg srčnih utrinkov je za vsem tem tudi zelo srčna fotografinja. Objem
  Sara
  Fotografiranje para
  Slikce so božanske, res res lepe, se nemoreva nagledat juj ! Res znaš ulovit tiste prave trenutke ! Hvala tebi za potrpežljivost in srčnost, sva se mela prou fajn. In hvala za lepe želje in se vidimo v studiju v malo večji zasedbi, upam, da enkrat začetek jeseni. Se že veseliva.
  Nika
  Nosečniško fotografiranje
  Dunja, še 1x hvala za to prečudovito izkušnjo ter zabavno in sproščeno vzdušje pri fotografiranju. Tvoja strast do fotografiranja je res ogromna, kar se ti pozna tako pri fotografiranju, kot na končnem izdelku. Paketek pa je bil samo še češnja na vrh torte, izpopolnjen v nulo, slikice pa prečudovite! Vsem, ki smo jih pokazala, so jih pohvalili! Zelo sem vesela in srečna, da si s svojimi srčnimi utrinki v svoj objektiv ujela trenutke najinega bušija. Naslednjič se definitivno vidimo z enim članom več! Iz srca hvala!
  Katarina
  Nosečniško fotografiranje
  A veš tisti občutek negotovosti zaradi fotografiranja pa k ne veš ali sploh bi ali ne bi, potem se odločiš zato, ker veš da bo to spomin za celo življenje. No kljub “Wajdowski”burji je bilo fotografiranje tolk sproščeno, Dunja tko srčna, polna energije, da je skor nemogoče da se ne nalezeš njene dobre volje. Ekstra zadovoljna s slikcami, tako da vem da se bomo z Dunjo srečali še v prihodnosti. Srčne utrinke definitivno priporočam!
  Jana
  Nosečniško fotografiranje
  Dunja je izjemna. Njena srčnost ter dobrota kar izžarevata iz nje. Zelo zgovorna in ve kako postaviti osebo, da bodo fotografije izjemne. Izjemna izkušnja. Hvala ti.
  Elena
  Fotografiranje para
  Dunja je izjemna. Njena srčnost ter dobrota kar izžarevata iz nje. Zelo zgovorna in ve kako postaviti osebo, da bodo fotografije izjemne. Izjemna izkušnja. Hvala ti.
  Veronika
  Fotografiranje novorojenčka
  Z izborom v projekt Čudovita nosečka se mi je uresničila želja po nosečniškem fotografiranju. Moj trebušček je rastel in z njim moja neučakanost a tudi skrbi, kako se bo slikat s profesionalci. A ko smo se na izbrani datum dobili z Dunjo, Karin in Kristianom, so moje skrbi takoj izpuhtele, saj so zelo sproščena in mlada ekipa. Tako je samo fotografiranje potekalo v zelo zabavnem okolju in nasmeški so se kar sami risali na obraz. Iskrena hvala vsem trem za prelep spomin na mojo nosečnost.
  Špela
  Projekt Čudovita nosečka
  Omg Dunja. Najlepše slike, kar sem si jih lahko želela. čudovite so. Hvala tebi za nasvete in potrpežljivost z našim sončkom. Vedno boš naša prva izbira, ker slike povejo več kot 1000 besed. Krasile bojo naše stene, da jih bodo lahko vsi občudovali. hvala še enkrat.
  Anja
  Nosečniško fotografiranje
  Dunjo sva z (bodočim) možem najela za fotografiranje najine poroke v Štanjelu. Ravno te dni sva prejela fotografije, ki so ČU DO VI TE! Poleg tega, da je Dunja res profesionalna fotografinja in zna v objektiv ujeti čarobne trenutke, je tudi zelooo (pri)srčna, simpatična in sprosti ter nasmeji tiste, ki so na drugi strani objektiva. Pred samim dogodkom pa nama je odlično svetovala, se pomenila o vseh podrobnostih, tako da je bil poročni dan zares sproščen. Ko boste imeli kakšen pomemben življenjski dogodek, je Dunja vsekakor pravi naslov, da ga ohranite v spominu tudi na fotografijah.
  Urša
  Poročno fotografiranje
  Vesela, da sva za prvo takšno fotografiranje izbrala ravno Dunjo, ki je svojo sproščenost takoj prenesla še na naju. Resnično izžareva pozitivno energijo in toplino, obenem pa lahko le pohvalim njeno zbranost in profesionalnost. Resnično super izkušnja, polna smeha, ki nama bo za vedno ostala v lepem spominu. Slike so vrhunske, ujeti so vsi pravi, srčni trenutki. Toplo priporočam! Dunja, mi se pa zagotovo še vidimo!
  Nada
  Nosečniško fotografiranje
  Priporocam, topla in srcna oseba, res smo se nasmejali. 🙂 In slike..cudovite, spontane, ujete v trenutku 🙂
  Nina
  Družinsko fotografiranje
  Lep jesenski popoldan smo preživeli v naravi z Dunjo. Prijetna, pozitivna energija nas je obdajala ves čas druženja. Ob mladi fotografinji smo se počutili sproščeno. Videti in čutiti je, da to dela z vsem srcem. Profesionalnost in strokovnost sta lastnosti, s katerima se lahko pohvali. Fotografije, ki sva jih prejela pa so neverjetne, nad vsemi pričakovanji. To je bilo naše prvo sodelovanje, vsekakor pa ne zadnje.
  Diana
  Nosečniško fotografiranje
  Kje naj začnem;) simpatična, prijazna,komunikativna....in še bi lahko naštevala. Predvsem pa oseba ki uživa v svojem delu kar se vidi na fotografijah. Hvala, ker si bila prisotna na najinem najlepšem dnevu in poskrbela da bo najina poroka za vedno ostalo na fotografijah. Imaš stalne stranke z najine strani.. pripravi fotoaparat!
  Alma
  Poročno fotografiranje
  Sproščeno vzdušje, polno smeha, dobre volje, kljub vetru, ki nam je ponagajo in popestrilo ličenje in fotografiranje. Posebna pohvala seveda Dunji, ki ima neverjetne ideje, sproti pove, kako se postaviti tako, da na koncu že sam malo ustvarjaš in se tekom celotnega fotografiranja izjemno zabavaš. Projekt čudovita nosečka bi priporočala vsaki, ki si želi popolne preobrazbe za katero poskrbi odlična make up ustvarjalka Karin Zorn in nepozabnih fotografij s svojim trebuščkom in družino. Na koncu pa je prava češnja na tortico tudi videoposnetek izpod rok Kristiana Petrovčiča. Še enkrat hvala celotni ekipi.
  Tina
  Projekt čudovita nosečka
  Dunja je preprosta, simpatična in energična fotografinja polna idej in znanja. Priporočam, če želite imeti lep spomin na fotografiranje in še lepše fotografije. Mi smo se imeli super.
  Amadeja
  Družinsko fotografiranje
  Dunja je zelo prijazna izobražena mlada fotografinja, s katero smo imeli odlično izkušnjo. Zelo je odzivna, prilagodljiva in profesionalna. Vzela si je čas za nas in se nam popolnoma posvetila. Zame pomembno je bilo tudi to, da je dobra pri delu z otroki, da se jih trudi animirati in pri tem uživa (če res uživa ne vem, zgledalo je pa že tako). Nastale fotografije so super, držala se je vseh dogovorov in jih dostavila v nekaj dneh, tako da jo vsekakor priporočam vsem, mi se bomo zagotovo še vrnili k njej.
  Kaja
  Nosečniško fotografiranje
  Od prvega kontakta pa do končnega izdelka, navdušena, presegla si vsa moja pricakovanja! Pri tvojem delu se vidi da ga opravljas s srcem in veliko ljubezni, stranke se ob tebi pocutijo sprosceni in veselo. Sama sicer ne maram slikanja in poziranja ampak ob tebi smo se res vsi sprostili in naredili veliko lepih fotk ki so nam res pri srcu...tvoje delo je res obcudovanja vredno...vse pohvale iz srca!!!
  Pavlina
  Družinsko fotografiranje
  Že cel dan gledamo slike in res so čudovite. Sej nimam niti besed kako te prehvalit. Res se ti vsi trije oziroma štirje zahvaljujemo za doživetje in čudovite fotografije. Komaj čakam na naše naslednje srečanje v januarju ali februarju. Lepo se imej in bodi še naprej tako ustvarjalna, prijetna in energična oseba kot si.
  Beti
  Družinsko fotografiranje

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.