Rezervacija termina

UJEMITE SVOJ UTRINEK

Prosim izpolnite vsa polja, kontaktirala vas bom v najkrajšem možnem času, najlepša hvala.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Dunja Košuta

  Ljudje me opišejo kot zagnano, samozavestno in karizmatično osebo. Moji pozitivni energiji in simpatičnosti ni konca. Obožujem svoje delo in to lahko potrdi vsak, ki me pozna. Po koncu likovne gimnazije v Novi Gorici sem se vpisala na Akademijo za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani. Zaključila sem študij vizualnih komunikacij na smeri fotografija in dobila naziv ‘‘Diplomirana oblikovalka vizualnih komunikacij’’. Rada sem v stiku z ljudmi, otroci me imajo zelo radi in posledično so slike polne iskrenih nasmehov. Moja strast so potovanja, odkrivanje novih stvari, ples in glasba. Zaradi vas sem vsako leto boljša, moja znanje raste in lahko vam ponudim še več. Naj omenim, da sem predvsem zelo organizirana, kar si štejem kot velik plus pri poročnem fotografiranju. Pravijo, da je prav moja energija tista, ob kateri se iskrivo smejete in sprostite. Spoznajte me in presodite sami. Odprta sem za različna sodelovanja saj menim, da je povezovanje ključnega pomena do skupnega uspeha.

  IZOBRAŽEVANJA:

  • Španija, Madrid – 2 meseca dela kot asistentka pri španskem fotografu M. Merino
  • Slovenija, Ljubljana – delavnica studijske portretne fotografije (mentorji: Urška Golob, Damjan Dimic, Mateja Pozeb)

  Preberite si tudi nekaj res lepih komentarjev na moje delo. Ni besed, ki bi opisale občutek ob branju pohval in zadovoljstvu mojih dosedanjih strank. Kako lepo je sodelovati z ljudmi, ki cenijo delo oblikovalca in fotografa. Delo, ki ne poteka samo v času našega druženja ampak večinoma v post produkciji na računalniku, kjer se poigravam z barvami. Še bolj kot vse pa me vedno preseneti odziv otrok, ki me objamejo, dajo ljubčka in se mi usedejo v naročje. Nepopisno. Hvala vam! Hvala za zaupanje in srčnost.

  Kje naj začnem;) simpatična, prijazna,komunikativna....in še bi lahko naštevala. Predvsem pa oseba ki uživa v svojem delu kar se vidi na fotografijah. Hvala, ker si bila prisotna na najinem najlepšem dnevu in poskrbela da bo najina poroka za vedno ostalo na fotografijah. Imaš stalne stranke z najine strani.. pripravi fotoaparat 😀
  Alma
  Poročno fotografiranje
  Z izborom v projekt Čudovita nosečka se mi je uresničila želja po nosečniškem fotografiranju. Moj trebušček je rastel in z njim moja neučakanost a tudi skrbi, kako se bo slikat s profesionalci. A ko smo se na izbrani datum dobili z Dunjo, Karin in Kristianom, so moje skrbi takoj izpuhtele, saj so zelo sproščena in mlada ekipa. Tako je samo fotografiranje potekalo v zelo zabavnem okolju in nasmeški so se kar sami risali na obraz. Iskrena hvala vsem trem za prelep spomin na mojo nosečnost.
  Špela
  Projekt Čudovita nosečka
  Priporocam, topla in srcna oseba, res smo se nasmejali. 🙂 In slike..cudovite, spontane, ujete v trenutku 🙂
  Nina
  Družinsko fotografiranje
  Lep jesenski popoldan smo preživeli v naravi z Dunjo. Prijetna, pozitivna energija nas je obdajala ves čas druženja. Ob mladi fotografinji smo se počutili sproščeno. Videti in čutiti je, da to dela z vsem srcem. Profesionalnost in strokovnost sta lastnosti, s katerima se lahko pohvali. Fotografije, ki sva jih prejela pa so neverjetne, nad vsemi pričakovanji. To je bilo naše prvo sodelovanje, vsekakor pa ne zadnje.
  Diana
  Nosečniško fotografiranje
  Sproščeno vzdušje, polno smeha, dobre volje, kljub vetru, ki nam je ponagajo in popestrilo ličenje in fotografiranje. Posebna pohvala seveda Dunji, ki ima neverjetne ideje, sproti pove, kako se postaviti tako, da na koncu že sam malo ustvarjaš in se tekom celotnega fotografiranja izjemno zabavaš. Projekt čudovita nosečka bi priporočala vsaki, ki si želi popolne preobrazbe za katero poskrbi odlična make up ustvarjalka Karin Zorn in nepozabnih fotografij s svojim trebuščkom in družino. Na koncu pa je prava češnja na tortico tudi videoposnetek izpod rok Kristiana Petrovčiča. Še enkrat hvala celotni ekipi.
  Tina
  Projekt čudovita nosečka
  Dunja je preprosta, simpatična in energična fotografinja polna idej in znanja. Priporočam, če želite imeti lep spomin na fotografiranje in še lepše fotografije. Mi smo se imeli super.
  Amadeja
  Družinsko fotografiranje
  Dunja je zelo prijazna izobražena mlada fotografinja, s katero smo imeli odlično izkušnjo. Zelo je odzivna, prilagodljiva in profesionalna. Vzela si je čas za nas in se nam popolnoma posvetila. Zame pomembno je bilo tudi to, da je dobra pri delu z otroki, da se jih trudi animirati in pri tem uživa (če res uživa ne vem, zgledalo je pa že tako). Nastale fotografije so super, držala se je vseh dogovorov in jih dostavila v nekaj dneh, tako da jo vsekakor priporočam vsem, mi se bomo zagotovo še vrnili k njej.
  Kaja
  Nosečniško fotografiranje
  Od prvega kontakta pa do končnega izdelka, navdušena, presegla si vsa moja pricakovanja! Pri tvojem delu se vidi da ga opravljas s srcem in veliko ljubezni, stranke se ob tebi pocutijo sprosceni in veselo. Sama sicer ne maram slikanja in poziranja ampak ob tebi smo se res vsi sprostili in naredili veliko lepih fotk ki so nam res pri srcu...tvoje delo je res obcudovanja vredno...vse pohvale iz srca!!!
  Pavlina
  Družinsko fotografiranje
  Že cel dan gledamo slike in res so čudovite. Sej nimam niti besed kako te prehvalit. Res se ti vsi trije oziroma štirje zahvaljujemo za doživetje in čudovite fotografije. Komaj čakam na naše naslednje srečanje v januarju ali februarju. Lepo se imej in bodi še naprej tako ustvarjalna, prijetna in energična oseba kot si.
  Beti
  Družinsko fotografiranje

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.