Rezervacija termina

UJEMITE SVOJ UTRINEK

Prosim izpolnite vsa polja, kontaktirala vas bom v najkrajšem možnem času, najlepša hvala.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Paket utrinkov

  1. Osnovni paket

  Osnovni darilni paketek je namenjen vsem, ki ste pri meni že ulovili srčne trenutke na fotografije, predvsem pa tistim, ki niso vajeni razvijanja fotografij redno ali pa se s tem soočajo prvič. Sama poskrbim, da prejmete lep paketek, ki vsebuje steklen USB ključek, vsaj 15 razvitih fotografij 10 x 15 cm, ki je lično zapakiran v bordo rdečo škatlico. Všteta je seveda tudi poštnina. Po dogovoru vam lahko razvijem vse fotografije ali več njih za najdražje in vam prihranim dragoceni čas. Razvite fotografije lahko takoj zalepite v album ali postavite v okvir, super ne !

  2. Premium paket

  Premium paketek je natur barve, ki prav tako nosi steklen USB ključek, razvite fotografije, le da so te v dveh velikostih in sicer vsaj 10 razvitih fotografij 10 x 15 cm ter 10 fotografij mere 13×18 cm. Všteta je seveda tudi poštnina. Po dogovoru vam lahko razvijem vse fotografije ali več njih za najdražje in vam prihranim dragoceni čas. Razvite fotografije lahko takoj zalepite v album ali postavite v okvir, super kajne !

   

  Dodatno:

  – razvijanje fotografij tudi večjega formata tako na fotopapir kakor na kapa ploščo
  – možno doplačilo 10€+ za več razvitih fotografij v paketku

   

  Mnenje stranke:

  Paketek, je zares očarljiv in edinstven. Čudovito in izvirno pripravljen, ki kar izžareva vašo naklonjenost in srčnost. Bravo!

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.