Rezervacija termina

UJEMITE SVOJ UTRINEK

Prosim izpolnite vsa polja, kontaktirala vas bom v najkrajšem možnem času, najlepša hvala.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Projekt Čudovita nosečka

  Namenjeno nosečnicam, ki bi želele več.

  Imejte čudovit spomin na vaš trebušček, na vaših 9 mesecev čakanja, ko boste svojemu otroku pogledali v oči. Fotografije ostanejo za vedno, za vas in zanj, malega sončka. Skupaj s vizažistko Karin in snemalcem Kristianom smo za vas pripravili celostni paketek ”Čudovita nosečka”.  Več o njem si preberite v nadaljevanju.

  Smo mlada in zagnana ekipa, ki je povezala svojo strast do dela v nov projekt. Želeli smo ponuditi več. Več nosečnicam, ki želijo zgodbo, ki želijo ohraniti spomin skozi sliko. Zato smo ”Čudovito nosečko” zasnovali kot PRELEPO IZKUŠNJO v naravi, kjer se bo v videu slišalo ptičje petje in videli dotiki trebuščka. Smo edinstveni, saj take izkušnje v Sloveniji ne ponuja nihče, zato komaj čakamo, da se spoznamo in ustvarimo vašo zgodbo.

  Družimo se nekje 2 ure v naravi ali na izbrani urbani lokaciji po Sloveniji. Najprej vas bo Karin profesionalno naličila, da bodo vaše oči in ustnice prišle res do izraza. Lahko si izberete tudi eno čudovito nosečniško obleko po vašem izboru iz moje garderobe. Na voljo imate kar 12 različnih oblek, prepričana sem, da vam bo vsaj ena všečna. Nato vam podamo napotke in pričnemo s fotografiranjem. Z vetrom v laseh, roke na trebuščku, copatki ali slika ultrazvoka so zelo dobrodošli. Med tem Kristian snema celotno dogajanje ter se za nekaj minut posveti le vam. Ob koncu naredimo še nekaj fotografij skupaj z vašim partnerjem in otroci.

  Skratka, ustvarimo vam NEPOZABNO IZKUŠNJO ! Pripravimo vam DOŽIVETJE, katerega ne boste pozabili.  Vsega ne izdamo, naj bo presenečenje, kaj pravite ?

  MNENJE TINE:

  Izbrana sem bila za projekt čudovita nosečka. Lahko povem, da sem bila pred začetkom fotografiranja malo na trnih kako se bom znašla v vlogi modela ampak sem v trenutku, ko sem spoznala Dunjo, Kristiana in Karin pozabila na vse skrbi. Sproščeno vzdušje, polno smeha, dobre volje, kljub vetru, ki nam je ponagajalo in popestrilo ličenje in fotografiranje.
  Posebna pohvala seveda Dunji, ki ima neverjetne ideje, sproti pove, kako se postaviti tako, da na koncu že sam malo ustvarjaš in se tekom celotnega fotografiranja izjemno zabavaš. Projekt čudovita nosečka bi priporočala vsaki, ki si želi popolne preobrazbe za katero poskrbi odlična make up ustvarjalka Karin Zorn in nepozabnih fotografij s svojim trebuščkom in družino. Na koncu pa je prava češnja na tortico tudi videoposnetek izpod rok Kristiana Petrovčiča. Še enkrat hvala celotni ekipi !

  MNENJE ŠPELE:

  Z izborom v projekt Čudovita nosečka se mi je uresničila želja po nosečniškem fotografiranju. Moj trebušček je rastu in z njim moja neučakanost a tudi skrbi, kako se bo slikat s profesionalci. A ko smo se na izbrani datum dobili z Dunjo, Karin in Kristianom, so moje skrbi takoj izpuhtele, saj so zelo sproščena in mlada ekipa. Tako je samo fotografiranje potekalo v zelo zabavnem okolju in nasmeški so se kar sami risali na obraz. Projekt Čudovita nosečka je zelo celostno zastavljen, saj te v paketu čaka profesionalen make up izpod rok Karin Zorn, čudovite fotografije Dunje Košuta in video celotne izkušnje Kristiana Petrovčiča. Priporočam vsaki nosečki, da izkusi to doživetje in postane model za en dan. Menim, da je tak paket tudi odlično darilo. Iskrena hvala vsem trem za prelep spomin na mojo nosečnost.

  MNENJE IRIS:

  Draga ekipa. Danes smo se prvič spoznali. Najprej s Kristjanom, nato s tabo Dunja in na koncu še s Karin. Vrstni red pa je bil ravno obraten, ko se je naša fotografska zgodba začela… Najprej je bila v akciji Karin z njenim profesionalnim ličenjem. Izredno nadarjena in natančna vizažistka,ki lepo upošteva želje stranke. Nato ti Dunja,ki obvladaš vse podtankosti fotografiranja! Od postavitve, izvirnih idej z rekviziti in seveda z izborom lokacije. Definitivno moram pohvalit tudi tebe Kristjan, ki s svojo umirjenostjo, potrpežljivostjo ter izvirnostjo znaš lepo sprostiti vzdušje,pred strahom kamere. Tako da z naše strani, same pohvale! Ekipa,s katero človek prvič sodeluje, naredi tako domače vzdušje,kot da se poznamo že celo večnost… V veselje in užitek je bilo sodelovati z vami. In saj veste. Dober glas seže v deveto vas. Z najine strani,bo šel še dlje. Ostanite še naprej tako energični, pozitivni in strokovni sončki! Bravooooo. Še enkrat bi se isto odločila. Tako da hvala za nepozabno doživetje in super uvod v začetek nekaj novega v najinem življenju.

  PAKETEK VSEBUJE:

  • druženje 2 do 3 ure
  • profesionalno ličenje (do 1 ure)
  • fotografiranje celotnega projekta (nekje 50 fotografij)
  • krajši video utrinek (do 1 minute)
  • izbor ene nosečniške obleke iz moje garderobe
  • vključena pijača, prigrizki in dodatni rekviziti

  V PAKETKU PREJMETE:

  • lesen USB ključek z digitalno obdelanimi fotografijami in zmontiranim video posnetkom
  • 10 razvitih fotografij formata 10 x 15 cm

  Dozdajšnji čudoviti projekti

  Iris

  Špela

  Tina

  Ekipo sestavljajo: fotografiranja Dunja Košuta, snemalec Kristian Petrovčič in vizažistka Karin Zorn

   

  Dodatno:

  – Vse cene vsebujejo DDV
  Cenik velja od 1.1.2021, pridružujem si pravico spremembe cen brez predhodnega obvestila

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.