Dipl. oblikovalka vizualnih komunikacij / fotografija

DUNJA KOŠUTA

Zakaj bi bili resni, ko pa je življenje polno barv in srčnosti? Smejmo se in drug drugemu polepšajmo dan.

To, da me je že od malih nog na vsakem koraku spremljal fotoaparat, je bila v največji meri krivda mojih staršev. Najprej sem v rokah držala tisti plastični fotoaparat na film, kasneje majhen digitalni, ki pa je v meni strast do ustvarjanja fotografij vzbudil tako močno, da sem se vpisala na Akademijo za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani. Zaključila sem študij fotografije in sem Dipl. oblikovalka vizualnih komunikacij. Rada sem v stiku z ljudmi, odkrivam nove stvari in dogodivščine, potujem ter iščem pravo kompozicijo v vsaki narejeni fotografiji. Sem zelo energična in željna novega znanja, predvsem pa organizirana. Težko bi se usmerila samo v eno področje fotografije, saj me vsakič znova nekaj navdahne. Pravijo, da je prav moja energija tista, ob kateri se iskrivo smejete in sprostite.V mojem fotografskem objektivu se lahko znajdejo tako posamezniki kot zaljubljeni pari, ki nadalje vodijo v nosečniško fotografiranje, fotografiranje družin in vaših najmlajših. Pri svojem delu rada komuniciram s svojimi strankami in se z njimi posvetujem glede njihovih želja. Poleg omenjenih področij rada svoje znanje razvijam tudi skozi fotografiranje produktov in arhitekturnih objektov, tako interierja kakor eksterierja. Sodelovala sem že z nekaterimi podjetji in obrtmi, pri čemer sem na fotografijah predstavila celotno delovanje in postopek izdelave novih izdelkov.

IZOBRAŽEVANJE V ŠPANIJI 2020
Zgrabila sem priložnost in za 2 meseca odšla v Madrid, kjer sem sodelovala in delala s priznanim španskim fotografom. Zaradi izrednih razmer kot je coronavirus, sem morala predčasno nazaj v Slovenijo. Izkušnja je bila nepozabna in prejela sem veliko novega znanja. Zares sem hvaležna in komaj čakam, kam me pot zapelje naslednjič.

 ~ Vsako novo fotografiranje mi da še več izkušenj in motivacije. Hvala, ker ste ali pa še boste, del moje poti.  ~

Kaj si o meni mislijo drugi

Preberite si tudi nekaj res lepih komentarjev na moje delo. Ni besed, ki bi opisale občutek ob branju pohval in zadovoljstvu mojih dosedanjih strank. Kako lepo je sodelovati z ljudmi, ki cenijo delo oblikovalca in fotografa. Delo, ki ne poteka samo v času našega druženja ampak večinoma v post produkciji na računalniku, kjer se poigravam z barvami. Hvala vam! Hvala za zaupanje in srčnost.

Kaja

Dunja je zelo prijazna izobražena mlada fotografinja, s katero smo imeli odlično izkušnjo. Zelo je odzivna, prilagodljiva in profesionalna. Vzela si je čas za nas in se nam popolnoma posvetila. Zame pomembno je bilo tudi to, da je dobra pri delu z otroki, da se jih trudi animirati in pri tem uživa. Nastale fotografije so super, držala se je vseh dogovorov in jih dostavila v nekaj dneh, tako da jo vsekakor priporočam vsem, mi se bomo zagotovo še vrnili k njej.

Tjaša

Enkratno doživetje s fotografinjo, srčna, zabavna, profesionalna, potrpežljiva in predvsem čuteča... Hvala ti še enkrat za vse srčne trenutke ujete v objektiv - končni izdelek je prekrasen. Toplo priporočava sodelovanje z Dunjo, ne bo vam žal!

Hermina

Fotografirati ni lahko saj to moreš početi s srcem. Dunja je med fotografiranjem začutila našo srečo in se veselila z nami, zato so njene fotografije nastale profesionalne. Je odlična fotografinja in krasna oseba, ki ima izjemen občutek za delo, ki ga opravlja. Njeno delo je potekalo v zelo prijetnem in sproščenem vzdušju, nastali so nepozabni spomini. Z mojim fantom toplo priporočava Dunjo vsem, ki razmišljajo o fotografiranju, saj vam nebo žal. Hvala tebi Dunja, da si naše lepe trenutke shranila v tako lepe fotografije.

Diana

Lep jesenski popoldan smo preživeli v naravi z Dunjo. Prijetna, pozitivna energija nas je obdajala ves čas druženja. Ob mladi fotografinji smo se počutili sproščeno. Videti in čutiti je, da to dela z vsem srcem. Profesionalnost in strokovnost sta lastnosti, s katerima se lahko pohvali. Fotografije, ki sva jih prejela pa so neverjetne, nad vsemi pričakovanji. To je bilo naše prvo sodelovanje, vsekakor pa ne zadnje.

Andreja

Fotografije so čudovite in ob pogledu nanje se vsakič znova obudijo spomini. Dunja Košuta je odlična fotografinja, ki opravlja svoje delo s strastjo in predanostjo. Priporočava vsakomur, ki želi osrečiti svojo ljubljeno osebo na malo drugačen način

Barbara

TOP, TOP, TOP! Odlična fotografinja in čudovite slike. Kljub boudoir fotografiranju, ki zna bit malce sramežljivo, sem se ob tvoji sproščenosti, vodenju in prijaznosti počutila kot MODEL. Slike so pa itak božanske. Hvala ti za vse. Če bi se morala še enkrat odločit, bi se odločila za tebe. Fotografinja z veliko začetnico.

Mnenja dosedanjih strank so pobrana iz Facebook strani Srčni utrinki. Sledite mi, bodite na tekočem in ne spreglejte aktualnih ponudb !